Kunstgras aanleggen op dakterras Lommel

///Kunstgras aanleggen op dakterras Lommel

Kunstgras aanleggen op dakterras Lommel

Kunstgras leggen op dakterrasKunstgras aanleggen op een dakterras is de ideale manier om een saaie omgeving te voorzien van een levendige uitstraling. Een goed voorbeeld is dit dakterras in Lommel. Ecograss heeft er door kunstgras aan te leggen voor gezorgd dat het dakterras een flinke metamorfose heeft ondergaan en de eigenaren in het vervolg het hele jaar door kunnen genieten van een stukje groen bij hun appartement.

Het dakterras had voorheen tegels. Het kunstgras kon bovenop deze tegels geïnstalleerd worden. Om de voegen te dichten is geotextiel over de tegels en tegeldragers geplaatst. Vervolgens is het kunstgras aangelegd.

Royal Grass Silk 35

Voor het dakterras is gekozen voor Royal Grass Silk 35. Een kunstgras met relatief lange vezels van 35 millimeter, die ervoor zorgen dat het kunstgras een zeer rijke uitstraling heeft. Deze sierlijke uitstraling gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Royal Grass Silk 35 is sterk en slijtvast, waardoor men dag in dag uit zonder problemen gebruik kan maken van het nieuwe terras.

Tevreden

De eigenaren zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat. Doordat het dakterras is voorzien van kunstgras heeft de aangrenzende woonkamer, die via glazen schuifdeuren te betreden is, een mooie ruimtelijke aanblik gekregen. Het dakterras zelf is een heerlijke plek geworden, waar men bij mooi weer kan genieten van de frisse buitenlucht.

Heeft u ook interesse in een dakterras met kunstgras? Neem voor meer informatie over kunstgras of voor een op maat gemaakte offerte gerust contact op met Ecograss. Ook kunt u een van de showtuinen van Royal Grass in België bezoeken.

By | 2017-12-21T09:31:14+00:00 September 4th, 2017|Artikels, Projecten|Comments Off on Kunstgras aanleggen op dakterras Lommel