Kunstgras op dakterras in Genk

///Kunstgras op dakterras in Genk

Kunstgras op dakterras in Genk

dakterras met kunstgrasWie wil er geen weelderig groen dakterras in het centrum van de stad? Met behulp van kunstgras zijn ook dakterrassen en balkons om te toveren in een heerlijke, groene omgeving. Ecograss installeerde onlangs kunstgras op een vervallen dakterras in het hartje van Genk.

De installatie

De oorspronkelijke bankirai-planken op het dakterras konden gewoon blijven liggen en fungeren inmiddels als bodem onder het grastapijt. Hiervoor dienden de versleten planken eerst hersteld te worden. Daarnaast heeft Ecograss de kieren tussen de planken gedicht met geotextiel.

Royal Grass Silk 35

Op het dakterras heeft Ecograss Royal Grass Silk 35 geïnstalleerd. Dit is een kwalitatief hoogwaardig kunstgras dat erg geschikt is voor een dakterras omdat het  – ondanks de sierlijke uitstraling  – toch erg stevig is en bestand tegen intensief gebruik.

De werkzaamheden werden uitgevoerd tijdens de opbouw van Genk on Stage en waren direct dezelfde dag afgerond. Hierdoor konden twintig gasten nog die avond gebruik maken van het dakterras om te genieten van het muzikale festijn beneden op het plein.

De voordelen van kunstgras

In steden is het – vooral in het hart van de stad – vaak lastig om groene plekken te creëren. Omdat er weinig ruimte is, is het nodig om ieder plekje te benutten. Kunstgras kan op ieder soort ondergrond geïnstalleerd worden en is daarom erg geschikt voor dakterrassen en balkons. Ecograss helpt u graag uw dakterras op eenvoudige wijze te veranderen in een rustgevend stukje groen.

Een van de voordelen van kunstgras is dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Na de installatie van kunstgras heeft u nooit meer omkijken naar tijdrovende klussen als grasmaaien of het sproeien van uw gras. Of het nu zomer of winter is, het kunstgras is het hele jaar door groen.

By | 2017-12-21T09:31:22+00:00 August 28th, 2017|Artikels, Projecten|Comments Off on Kunstgras op dakterras in Genk