Kunstgras plaatsing 2017-12-11T13:42:00+00:00

Kunstgras plaatsing

Met kunstgras in uw tuin geniet u jarenlang van uw gazon zonder dat u er veel werk aan heeft. Natuurlijk is het uitermate belangrijk dat de kunstgras plaatsing  juist gedaan wordt. U kan overwegen dit zelf te doen of wij plaatsen het kunstgras voor u. Wij doen dit graag, zorgen dat het perfect ligt en werken bovendien aan zeer goede prijzen.

Kunstgras plaatsing is een specialisme. Ecograss is immers een kunstgras bedrijf met jarenlange ervaring, wij plaatsen alle soorten kunstgras. Wij verzorgen ook alle andere werkzaamheden, zoals het voorbereiden van een goede ondergrond voor kunstgras. De ondergrond die wij aanleggen is van een gegarandeerd hoge kwaliteit, is stabiel en waterdoorlatend.

Wilt u weten wat de aanleg van kunstgras u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte op. Dan weet u snel waar u aan toe bent.

Plaatsingservice regio vlaams brabant en Limburg

Kunstgras zelf plaatsen

Wanneer u als particulier of als aannemer overweegt om kunstgras plaatsing zelf te doen, kunnen wij u adviseren en helpen wij u graag verder door u de juiste materialen aan te raden voor de verbinding van de naden, het snijden van het kunstgras als ook de correcte bevestiging van de grasmat aan de ondergrond.

Indien u bij de plaatsing op problemen stuit of eventuele vragen hebt staan wij altijd paraat om u verder te helpen. Wij van Ecograss komen eventueel ter plaatse om problemen bij het plaatsen op te lossen. Wilt u zelf meewerken? Dat kan bij ons ook. Geeft dit van te voren aan zodat wij hier met onze offerte rekening mee kunnen houden.

Voorbereiding kunstgras plaatsing

Een goede voorbereiding is het halve werk. Welke stappen er genomen moeten worden bij kunstgras plaatsing hebben wij verder voor u uitgewerkt. Klik op één van onderstaande onderwerpen om door te gaan naar de juiste pagina.