Plaatsings service: van ondergrond tot kunstgras 2016-12-27T11:36:01+00:00

Plaatsings service van ondergrond tot en met kunstgras

Buiten het verkopen van kunstgrasvelden in België, verzorgt Ecograss ook nog de professionele plaatsing van kunstgraspleintjes in Limburg.

Voorbereiding ondergrond kunstgras

Ecograss verzorgt de totale aanpak, waar we beginnen met de kunstgras ondergrond en omkadering. Buiten het voorbereiden van de ondergrond kan er ook in samenspraak met de klant enkele aanpassingswerken gebeuren. Zoals het bij plaatsen van bv. borduren, bloembakken en paden.

Buiten het uitvoeren van grote grondwerken is Ecograss ook gespecialiseerd voor het uitvoeren van grondwerken met beperkte doorgang. Ecograss beschikt over de juiste materialen en technische kennis om deze werken proper en efficiënt uit te voeren.

Indien u wenst de grondwerken en/of stabiliserings werken zelf uit te voeren is dit in ieder geval geen probleem. Ecograss geeft u indien gewenst de nodig uitleg in verband met de hoogte van de opkant en de gewenste dikte van de ondergrond.

voorbereidend grondwerk kunstgras

Voorbereiding ondergrond kunstgras

Door het reeds vele jaren plaatsen van top kunstgras is Ecograss zeer gedreven in de efficiënte en correcte plaatsing van uw kunstgrasproject. De kosten van het plaatsen zijn afhankelijk van de hoeveelheid artificieel gras en de snijverliezen. Wel kunnen wij u de garantie geven dat Ecograss de beste plaatsing prijs heeft in de regio. Dit wel vergeleken met dezelfde kwaliteit van plaatsing en kunstgrassen. Indien u meer informatie wenst  te bekomen stellen we u graag een vrijblijvende offerte op.