Kunstgras prijzen

//Kunstgras prijzen

Kunstgras prijzen

Er wordt op internet veel gezocht op de woorden ‘kunstgras prijzen’. Ook wij krijgen vaak de vraag, wat kost uw kunstgras? In dit artikel willen wij uitleggen dat de prijs van het kunstgras niet bepalend. Sterker nog, u kunt kiezen voor de laagste kunstgras prijzen en toch duurder uit zijn. Hoe? Dat leggen wij graag nader uit.

Bereken de prijs van alle werkzaamheden

Het plaatsen van kunstgras in uw tuin bestaat eigenlijk uit vier onderdelen:

  1. Het afgraven van uw oude grasveld.
  2. Het aanbrengen van een geschikte fundering; bijvoorbeeld stabilisé.
  3. De aanschaf van het gras.
  4. Het leggen van het kunstgras.

De prijs voor het totale project wordt berekend aan de hand van vierkante meters en per onderdeel gespecificeerd. Het vergelijken van kunstgras prijzen is dus maar één onderdeel hiervan. U kunt kiezen voor een grastapijt dat een paar euro per vierkante meter goedkoper is. Dat zegt uiteindelijk nog niets over de totaalprijs. Wij adviseren altijd een totaalofferte op te vragen.

Onze kunstgras prijzen zijn inclusief plaatsing

Ecograss is al jarenlang actief met kunstgras plaatsen. Wat wij in de praktijk meemaken is dat particulieren willen bezuinigen op de plaatsingskosten. Wij vinden dat het leggen van kunstgras, zeker bij grootte oppervlakten, vakmanschap vereist. Verkeerd gelegd gras is niet mooi en tevens worden wij dan gebeld door de particulier die niet tevreden is met de aanschaf. Wij hanteren daarom ‘inclusief’ prijzen. Installateurs die de prijs van het leggen apart berekenen, berekenen hiervoor snel tussen de € 8,- en € 12,- per vierkante meter. Dit voordeel krijgt u dus direct al van ons!

By | 2016-12-27T11:36:57+00:00 December 12th, 2013|Uncategorized|Comments Off on Kunstgras prijzen