Ecosense volgras systeem 100% recycleerbaar kunstgras 2017-12-11T13:18:59+00:00

Ecosense uniek hoogpolig & ecologisch kunstgras

Met een vezel hoogte van 40mm ziet ecosense van royal grass er niet alleen aantrekkelijk uit maar is het ook super zachten en veerkrachtig. Door gebruik te maken van de Vshape vezel is dit een supersterk type kunstgras dat zeer lang meegaat.

Na de levensduur van dit kunstgras wordt het 100% gerecycleerd. Doordat er éénzelfde materiaal is gebruikt is dit kunstgras product gemakkelijk te recycleren.

ecosense recycleerbaar kunstgras

Ecosense ecologischer dan natuurlijk gras

Waterbesparend

Kunstgras is altijd groen zelfs in het hartje van de zomer. In tegenstelling tot natuurlijk gras heeft kunstgras nooit water nodig. Dus terwijl je buurman in de zomer honderden liters water op zijn grasveld spuit, blijft uw kunstgras altijd groen zonder er werk aan te hebben.

Geen pesticide

Ecosense en kunstgrassen in het algemeen hebben geen chemische behandeling nodig tegen ongedierten. Pesticiden zijn immers een grote bron van grondvervuiling en zijn schadelijk voor mens en dier.

Geen meststoffen

Er zijn geen meststoffen nodig om uw kunstgras altijd mooi en groen te houden.

Onderhoudsarm

Kunstgras in het algemeen betekent niet maaien, bemesten, watergeven en beluchten. u zult meer vrijtijd overhouden om te besteden aan dingen die u echt intereseren.

Prijs Royal Grass Ecosense

  • De prijs voor Royal grass Ecosense is 42,95 € per m² incl btw.

Aangezien dit product een vol-gras systeem is met mosdraad, is hier geen invulzand noodzakelijk voor een goede plaatsing. Wel raden wij aan om het tapijt te verzwaren met invulzand. Dit beschermt de tapijtrug en heeft een positief effect op de levensduur.

Wilt u een richtofferte of meer informatie neem dan contact op!