Urban: sterk openbaar kunstgras! 2017-12-11T13:27:46+00:00

Urban: sterk openbaar kunstgras!

Royal grass Urban is de duurzame en economische keuze voor openbare projecten en aanbestedingen. Door zijn sterke V shape vezel en robuuste vezel is dit een van de stevigste kunstgras matten in ons assortiment. Dit kunstgras systeem wordt extra duurzaam en slijtvast door de benodigde zandvulling. Hierdoor is het kunstgras ook brandwerend.

Urban heeft een een egale olijf groene kleur. Door hierbij gebruik te maken van een zandvulling,  bestaande uit een toplaag van donker bruin ceramisch zand, wordt dit systeem gras zeer natuurlijk.

Bijkomend voordeel van het zand is dat het gras hierdoor zeer bestand wordt voor diefstal en vandalisme op onbewaakte openbare terreinen.

staal openbaar kunstgras

Veelzijdig, economisch en vooral groen.

Urban kunstgras van Royal Grass kan veelzijdig ingezet worden en is daarom een waardige vervanger voor natuurgras in parken en openbare leef gebieden. Zo zal het gebruik van pesticide en biocide niet meer nodig zijn, alsook bewateren. Hierdoor wordt het onderhoud tot een absoluut minimum herleid.

Indien u opzoek bent naar openbaar sportgras bieden wij ook nog een alternatief aan: RG Xplay

Prijs Royal Grass Urban

De prijs van dit kunstgras product varieert sterk naargelang de toepassing en hoeveelheid. U kan best een afspraak maken zodat we u kunnen adviseren in de samenstelling van dit kunstgras, en een offerte op maat kunnen aanbieden.

Boven aan zicht aanbestedings kunstgras