Silk kunstgras met mosdraad 2017-12-11T13:12:10+00:00

Silk 35 kunstgras met mosdraad

Royal Grass Silk 35 is sinds zijn eerste productie dag een bestsellers in belgië maar ook wereldwijd. Door zijn zachte en volle structuur met frisse zomerse groen tinten, heeft dit kunstgras niet alleen een exclusieve uitstraling maar voelt het tegelijk ook nog zacht aan. Silk 35 is de ideale combinatie tussen prijs, sterkte en uitstraling.

De frisgroene grasprieten en de olijf kleurige sprieten maken samen een heldere frisse groene kleur. Zonder af te doen aan de natuurlijk grasbeleving. Tevens zorgt de bruine mosdraad voor een extra natuurlijke beleving.

silk 35

Gebruik: tuin, balkon, roofing, muurbekleding en decoratie

Bij het silk 35 kunstgrassysteem van Royal Grass hebben ze de juiste combinatie gevonden voor een universeel inzetbaar grastapijt. Zo is het gras zachtgenoeg om de allerkleinste op te laten spelen, maar tevens stevig genoeg voor gebruik als terras. Afhankelijk van de situatie raden we aan om ook dit gras in te zanden. Bv op zeer warme oppervlakken zoals roofing of donkere tegels. Dit om de grasmat koel te houden in de zomer.

Prijs Royal Grass Silk 35

  • De prijs voor Royal grass Silk 35 is 39,95 € per m² incl btw.

Aangezien dit product een vol-gras systeem is met mosdraad, is hier geen invulzand noodzakelijk voor een goede plaatsing. Wel raden wij aan om het tapijt te verzwaren met invulzand. Dit beschermt de tapijtrug en heeft een positief effect op de levensduur.

Wilt u een richtofferte of meer informatie neem dan contact op!