Voordelig grastapijt Seda 2017-12-11T13:10:31+00:00

Voordelig grastapijt Seda

De prijs van een grastapijt wordt bepaald door de kwaliteit van het kunststof en door de gebruikte hoeveelheid. Door te variëren in hoogte en dichtheid wordt een ideale situatie bereikt. Met Seda is dit perfect gelukt. Een voordelig grastapijt met echte ‘graslook’.

Voordelig grastapijt met echte graslook

Royal grass Seda heeft een perfecte afstelling van de hoogte en de dichtheid van de grasvezels. Dit grastapijt is 30mm hoog en ziet er strak gemaaid uit. Ondanks dat er iets minder gewicht aan kunststof gebruikt is heeft het tapijt wel een volle bezetting. Als u er van bovenaf opkijkt zult u het ervaren als een dik grasveld. Dit komt mede door de gekroesde vezels die onder in het tapijt zijn meegeweven. Hierdoor lijkt het zelfs alsof er dorre grassprietjes in het gras zitten. Dat geeft de ‘echte graslook’.

Gebruik: tuin, balkon, roofing, muurbekleding en decoratie

Grastapijt Seda is door haar voordelige prijs zeer populair en kunnen wij voor veel toepassingen aanbevelen. Zeker als het gaat om grote oppervlakten zoals een roofing. Door de korte vezels is het wel iets minder zacht dan bijvoorbeeld Silk35. Afhankelijk of zachtheid belangrijk is, zoals een speelveldje voor de kinderen, zult u hier een afweging in moeten maken.

Prijs Royal Grass Seda

  • De prijs voor Royal grass Seda is 29,95 € per m² incl btw.

Aangezien dit product een vol-gras systeem is met mosdraad, is hier geen invulzand noodzakelijk voor een goede plaatsing. Wel raden wij aan om het tapijt te verzwaren met invulzand. Dit beschermt de tapijtrug en heeft een positief effect op de levensduur.

Wilt u een richtofferte of meer informatie neem dan contact op!