Xplay kunstgras voor speelplaatsen, kinderdagverblijven,… 2017-12-11T13:25:54+00:00

Xplay kunstgras voor speelplaatsen, kinderdagverblijven,…

Soms is de functionele eigenschap van kunstgras belangrijker dan een hoog estetische waarde. Hiervoor heeft Royal Grass een eenvoudig maar duurzaam en economische kunstgras soort ontwikkelt. Deze gras soort wordt het meest gebruikt voor speelplaatsen, kinderdagverblijven en omnisportvelden.

Beste keuzen om op te spelen

Xplay wordt geplaatst waar doorgaans echt gras niet overleeft en veel onderhoud vergt. Door zijn 24 mm lange gedefibrileerde duo tone vezel heeft dit kunstgras alles in huis voor een aangename speel en sport ervaring. Bij dit kunstgras is het wel van groot belang dat dit correct ingezand word zodat de kunstgras vezels extra beschermd en verstevigd worden. De zachte polyethylene vezels zijn zelf voor de aller kleinste veilig mocht er per toevel een vezel ingslikt worden.

semi professioneel sportgras

Ondergrond openbaar kunstgras

De specifieke toepassing van kunstgras speelveld bepaald ook de specifieke ondergrond. Zo kan er in scholen of bij kinderdagverblijven gekozen worden voor een zachte en valdempende ondergrond. Waar het bij omni sportvelden een hardere ondergrond van belang is voor het vlot lopen van de spelers en goed rollen en botsen van een bal.

xplay zijaanzicht
bovenaanzicht sportgras

Prijs Royal Grass Xplay

De prijs van dit kunstgras product varieert sterk naargelang de toepassing en hoeveelheid. U kan best een afspraak maken zodat we u kunnen adviseren in de samenstelling van dit kunstgras, en een offerte op maat kunnen aanbieden.