Kunstgras in de tuin 2017-12-11T14:11:29+00:00

Kunstgras in de tuin

Waarom kunstgras in de tuin? Het antwoord is eigenlijk zeer eenvoudig. Ten opzichte van echt gras bied kunstgras immers veel voordelen zodat uw keuze snel gemaakt kan worden. Kunstgras vraagt natuurlijk een hogere investering dan natuur gras, maar de kunstgrasmat zal al snel renderen door dat kunstgras in de tuin weinig tot geen onderhoud vereist.

Beluchten, maaien, bewateren & bemesten zal verledentijd zijn.

Met kunstgras in de tuin geniet u het hele jaar door van een prachtige tuin, nooit maaien, niet bemesten of sproeien maar puur genieten.

Kunstgras in de tuin is pure tijdwinst. Met een minimale hoeveelheid onderhoud heeft u vooral meer vrije tijd. Het kunstgras van het merk Royal Grass waarmee wij werken is een bewezen kwaliteit. Het merk is al sinds 2003 gespecialiseerd in kunstgras voor tuin toepassingen.

Voordelen van kunstgras in uw tuin

  • Een kunstgras tuin heeft geen water nodig
  • Altijd mooi en klaar voor gebruik
  • Veilig en proper voor kinderen en dieren
  • Waterdoorlatend
  • kunstgras van hoge kwaliteit heeft een lange levensduur

Ondanks dat kunstgras door u zelf aan te leggen is adviseren wij u toch om vooraf informatie in te winnen. Wij adviseren u graag en voorzien u indien nodig van tools en tips om de plaatsing tot een succes te maken. Ook kunt u gebruik maken van onze expertise voor de totale realisatie van uw project.

aangelegde stadstuin te Hasselt
Silk 25 te bree
lang kunstgras royal grass xl
Silk 35 rondom vijver
architect hoeselt tuin