GARANTIE KUNSTGRAS

Het aanleggen van kunstgras is een investering voor de lange termijn. U wilt dan ook dat het kunstgras jarenlang meegaat. ONE-DNA™ kunstgras heeft een lange levensduur en u krijgt een gefaseerd aflopende garantie van 15 jaar op alle gebreken die kunnen worden toegeschreven aan de fabricage van het product.

Hoe de grasmat er na verloop van tijd, bijvoorbeeld na 15 jaar, exact uitziet, is lastig aan te geven, omdat de omstandigheden, zoals de mate van betreding en de gebruiksintensiteit, per eigenaar sterk kunnen verschillen. Wel kunnen wij aangeven dat het kunstgras minimaal 15 jaar geschikt blijft voor gebruik zoals omschreven. Daarom is de garantietermijn vastgesteld op 15 jaar. De garantieperiode begint op het moment dat het kunstgras wordt aangeleverd.

100% KWALITEIT 100% VEILIG

Het ONE-DNA™ kunstgras waarmee wij werken is gemaakt met grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. U kan in ieder geval zeker zijn van de lange levensduur van uw kunstgrasmat, dit wordt nogmaals bevestigd met 15 jaar garantie. Het kunstgras is ook 100% veilig voor mens, dier en milieu, het grastapijt wordt gemaakt en gekeurd volgens de strenge EN71-3 normering, dit keurmerk verklaart alle grondstoffen vrij van zware metalen en PAH’s.

ONE DNA Circulair-kunstgras

HERSTELLEN OF VERVANGEN

Is er onverhoopt iets mis met uw ONE-DNA™️ kunstgras, dan komen we graag bij u langs om de situatie te beoordelen. Als wij een gebrek aan het kunstgras constateren dat onder de garantie valt, dan zorgen wij er samen met onze leverancier voor dat het kunstgras hersteld of vervangen wordt. Als we het kunstgras niet kunnen herstellen, dan wordt er vervangend kunstgras aangebracht. Daarbij is het oppervlak van het vervangend kunstgras gelijk aan het gedeelte waaraan het gebrek is geconstateerd.