GARANTIE KUNSTGRAS

Het aanleggen van kunstgras is een investering voor de lange termijn. U wilt dan ook dat het kunstgras jarenlang meegaat. Royal Grass heeft een lange levensduur en u krijgt een gefaseerd aflopende garantie van 15 jaar op alle gebreken die kunnen worden toegeschreven aan de fabricage van het product.

Hoe de grasmat er na verloop van tijd, bijvoorbeeld na 15 jaar, exact uitziet is lastig aan te geven, omdat de omstandigheden, zoals de mate van betreding en de gebruiksintensiteit, per eigenaar sterk kunnen verschillen. Wel belooft Royal Grass dat het kunstgras minimaal 15 jaar geschikt blijft voor gebruik zoals omschreven. Daarom is de garantietermijn vastgesteld op 15 jaar. De garantieperiode begint op het moment dat het kunstgras wordt aangeleverd.

100% KWALITEIT 100% VEILIG

De kunstgras collectie van Royal Grass is gemaakt met grondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. Iedere kunstgras soort van onze fabrikant is gemaakt met een dubbele backing, hoogwaardige UV bescherming en de ideale verhouding tussen rij-breedte, vezel samenstelling en knoopafstand. U kan in ieder geval zeker zijn van de lange levensduur van uw kunstgrasmat, dit wordt nogmaals bevestigd door de 15 jaar geregistreerde garantie. Het Royal Grass kunstgras is ook 100% veilig voor mens, dier en mileu, het grastapijt wordt gemaakt en gekeurd volgens de strenge EN71-3 normering, dit keurmerk verklaart alle grondstoffen vrij van zware metalen en PAK’s.

Voordelen Royal Grass

GARANTIE CERTIFICAAT

Indien u Royal Grass heeft laten plaatsen, dan kunt u via Royal Grass uw garantie certificaat aanvragen. Dit kan alleen wanneer u de plaatsing heeft laten uitvoeren door een erkende Royal Grass specialist.

garantie kunstgras

HERSTELLEN OF VERVANGEN

Is er onverhoopt iets mis met uw Royal Grass kunstgras, dan komen we graag bij u langs om de situatie te beoordelen. Als een erkend Royal Grass dealer zoals Ecograss een gebrek aan het kunstgras dat onder de garantie valt constateert, dan zorgt Royal Grass er in samenwerking met de betreffende dealer voor dat het kunstgras hersteld of vervangen wordt. Als we het kunstgras niet kunnen herstellen, dan wordt er vervangend kunstgras aangebracht. Daarbij is het oppervlak van het vervangend kunstgras gelijk aan het gedeelte waaraan het gebrek is geconstateerd.

Royal Grass geeft zoals gezegd een gefaseerd aflopende garantie. Dit betekent in de praktijk dat Royal Grass een percentage van de actuele verkoopprijs vergoedt dat overeenkomt met het verstreken aantal gebruiksjaren. Bij het herstellen of vervangen van de grasmat vergoedt Royal Grass de eerste acht jaar 100 procent van de verkoopprijs van het defecte kunstgras. Van het negende tot het twaalfde gebruiksjaar compenseert Royal Grass 50 procent van de aankoopprijs en het 13e, 14e en 15 jaar vergoedt Royal Grass 25 procent. Het gedeelte dat niet door Royal Grass wordt vergoed, dient de eigenaar zelf te betalen.

In samenwerking met de dealer zorgt Royal Grass voor het afvoeren en recyclen van het defecte kunstgras.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?