KUNSTGRAS TIENEN

Kunstgras Tienen

Ecograss is als leverancier van Royal Grass kunstgras in Tienen gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras voor tuindoeleinden. We kunnen voor u de mooiste gazons met kwaliteitskunstgras realiseren, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een fraaie onderhoudsvriendelijke tuin. We zorgen voor een slim ontwerp, alle voorbereidingen, een zorgvuldige plaatsing en een nauwgezette afwerking. Ons kunstgras is niet alleen geschikt voor tuinen, maar ook voor balkons en dakterrassen, speelveldjes, bedrijfstuinen en openbaar groen in Tienen.

De keuze voor kunstgras brengt een aantal aantrekkelijke voordelen met zich mee. Allereerst heeft u met kunstgras in de tuin vrijwel geen onderhoud meer aan uw gazon. Kunstgras is bovendien overal te gebruiken. Waar natuurgras niet in alle tuinen wil groeien, is kunstgras in iedere tuin in Tienen te plaatsen. Bovendien kunt u kunstgras doorgaans intensiever gebruiken dan natuurgras. Er kan probleemloos op gespeeld en geravot worden zonder dat het stukgaat, ook als het net geregend heeft.

Kunstgras Tienen

Natuurlijke uitstraling

Het kunstgras dat wij verwerken heeft zeer natuurlijke uitstraling; de vezels hebben alle uiterlijke kenmerken van echte grassprieten en vormen samen een geheel dat nauwelijks van een echte grasmat te onderscheiden is. Door de hoge kwaliteit van Royal Grass kunstgras is de grasmat bovendien extra stevig en slijtvast. Royal Gras is uitgebreid getest en gegarandeerd veilig voor de gezondheid. U kunt uw kinderen en huisdieren er dus zorgeloos op laten spelen.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Kunstgras kiezen

Al meer dan 14 jaar (sinds 2006) plaatst Ecograss het mooiste kunstgras in Tienen en omstreken. We hebben ons volledig gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras voor tuindoeleinden en kunnen ieder kunstgrasproject, van de ontwerpfase tot de installatie, voor u uitvoeren. Als klant kunt u bij ons terecht voor deskundig en betrouwbaar advies en onze gespecialiseerde medewerkers staan altijd voor u klaar om te helpen. Om u te helpen bij het kiezen van het type kunstgras dat het best past bij uw smaak hebben we twee ruime showtuinen voor u aangelegd.

De beste manier om overtuigd te raken van de kwaliteit en schoonheid van ons kunstgras is een bezoek aan onze showtuin in de omgeving van Tienen. In onze showtuin kunt u de verschillende kunstgrassen uit onze collectie naast elkaar bekijken en met elkaar vergelijken. oor persoonlijk advies kunt u vooraf een afspraak maken.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras plaatsen in Tienen

Wanneer u bij ons kunstgras koopt, kunt u de grasmat zelf plaatsen, maar wij kunnen de aanleg ook voor u verzorgen. Als u gebruikmaakt van onze installatieservice zorgen wij voor het vervoer van de grasmat en de materialen, het prepareren van de ondergrond en de installatie van het grastapijt zelf. Door onze ruime ervaring met het installeren van kunstgras weten wij precies hoe we de grasmat moeten plaatsen voor een optimaal resultaat. Daarbij nemen we uiteraard de ligging van de tuin en de omstandigheden ter plaatse in ogenschouw.

Voor tuinaannemers

Als kunstgrasspecialist leveren we niet alleen kunstgras aan particulieren, maar ook aan zakelijke klanten en overheidsinstanties in Tienen. Ons kunstgras is bijvoorbeeld erg geschikt voor bedrijfstuinen, schoolpleinen, speeltuinen en groenstroken in Tienen. Als officiële partner van Royal Grass kunstgras in Tienen fungeren we verder als servicepunt voor hoveniers en tuinarchitecten in de regio. Als tuinaannemer kunt u het kunstgras bij ons afhalen en onze kunstgrasexperts kunnen u voorzien van deskundig advies.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?