KUNSTGRAS KEERBERGEN

Kunstgras Keerbergen

Heeft u last van een gazon dat maar niet mooi groen wil blijven? Het is een veelvoorkomend probleem in tuinen in Keerbergen. Doordat veel tuinen eigenlijk niet geschikt zijn voor echt gras kampen veel gazons met gele, bruine of kale plekken. Bovendien wordt echt gras snel stukgelopen en als het regent verandert het in een modderpoel. Ecograss heeft de oplossing voor u: kunstgras. Ons kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden, vergt nauwelijks onderhoud en blijft altijd mooi groen. Maak u geen zorgen meer om de staat van uw gazon en zorg dat u weer kunt genieten van uw tuin.

Waarom kunstgras?

Door de oprukkende verstedelijking verdwijnt steeds meer groen uit onze leefomgeving. De tuin is de ideale plek om zelf het nodige groen te creëren. Helaas wil echt gras in lang niet alle tuinen in Keerbergen goed gedijen. Kunstgras is in dat geval de ideale oplossing. Het vergt vrijwel geen onderhoud, is sterk en slijtvast, geschikt voor kinderen en huisdieren en blijft ongeacht de (weers)omstandigheden mooi groen. Door de hoge kwaliteit van ons kunstgras is het zelfs geschikt voor schoolpleinen, speelveldjes en trapveldjes in Keerbergen.

Kunstgras-Keerbergen

Over Ecograss

Bij Ecograss ontwerpen en realiseren we al sinds 2006 de mooiste tuinen met kunstgras in Keerbergen en omstreken. Door die jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten bij de aanleg van uw kunstgras. We kijken altijd zorgvuldig naar de beoogde toepassing van de grasmat en stemmen het soort kunstgras, de ondergrond en installatie hierop af. Zo weet u zeker dat u het kunstgras kunt gebruiken zoals u verwacht en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Kijktuin in de buurt van Keerbergen

Wilt u kunstgras laten plaatsen in uw tuin? Dan adviseren wij u eerst een van onze kijktuinen te bezoeken. In onze kijktuinen in de buurt van Keerbergen hebben we al onze kunstgrassen aangelegd in overzichtelijke gazons. Kom ze op uw gemak bekijken en win direct informatie in bij onze experts. Maak vooraf een afspraak voor persoonlijk advies.

Kunstgras aanleggen in Keerbergen

De aanleg van kunstgras is een klus die veel aandacht vraagt. U moet bijvoorbeeld rekening houden met de ondergrond, afwatering, snijranden en kantopsluiting. Bij Ecograss kunnen we de gehele installatie voor u verzorgen. We zorgen voor het aanleveren van alle materialen en benodigdheden, prepareren een geschikte ondergrond en installeren het kunstgras op een manier die past bij de beoogde toepassing. Zodoende weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe gazon.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Over ons kunstgras

U wilt natuurlijk niet dat de aanleg van kunstgras ten koste gaat van de uitstraling van uw tuin. Daarom werken we bij Ecograss uitsluitend met kunstgras van Royal Grass. Dit merk ontwikkelt kunstgras dat specifiek is ontworpen voor toepassingen in de tuin en rond het huis. Dat ziet u onder andere terug aan het fraaie uiterlijk van de grasmat. Alle uiterlijke kenmerken van echt gras worden tot in detail nagebootst zodat het gras nauwelijks van echt te onderscheiden is. De prachtige uitstraling wordt gekoppeld aan een onberispelijke kwaliteit. Het kunstgras kan intensief betreden worden en heeft een jarenlange levensduur. U ontvangt dan ook 15 jaar garantie door middel van een officieel garantiecertificaat van Royal Grass.

Voor tuinaannemers in Keerbergen

Wilt u als tuinprofessional graag werken met het mooiste kunstgras? Bij Ecograss voorzien we ook zakelijke klanten als tuinaannemers en -architecten in Keerbergen van het mooiste kunstgras. Dat doen we zowel met als zonder installatie. Als u geen ervaring heeft met het plaatsen van kunstgras, dan kunnen wij de installatie voor u verzorgen. Dat doen we desgewenst in uw bedrijfskleding. Ook organiseren we producttrainingen en installatiecursussen.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?