Kunstgras Keerbergen

Heeft u last van een gazon dat maar niet mooi groen wil blijven? Het is een veelvoorkomend probleem in tuinen in Keerbergen. Doordat veel tuinen eigenlijk niet geschikt zijn voor echt gras kampen veel gazons met gele, bruine of kale plekken. Bovendien wordt echt gras snel stukgelopen en als het regent verandert het in een modderpoel. Ecograss heeft de oplossing voor u: kunstgras. Ons kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden, vergt nauwelijks onderhoud en blijft altijd mooi groen. Maak u geen zorgen meer om de staat van uw gazon en zorg dat u weer kunt genieten van uw tuin.

Waarom kunstgras?

Door de oprukkende verstedelijking verdwijnt steeds meer groen uit onze leefomgeving. De tuin is de ideale plek om zelf het nodige groen te creëren. Helaas wil echt gras in lang niet alle tuinen in Keerbergen goed gedijen. Kunstgras is in dat geval de ideale oplossing. Het vergt vrijwel geen onderhoud, is sterk en slijtvast, geschikt voor kinderen en huisdieren en blijft ongeacht de (weers)omstandigheden mooi groen. Door de hoge kwaliteit van ons kunstgras is het zelfs geschikt voor schoolpleinen, speelveldjes en trapveldjes in Keerbergen.

Over Ecograss

Bij Ecograss ontwerpen en realiseren we al sinds 2006 de mooiste tuinen met kunstgras in Keerbergen en omstreken. Door die jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten bij de aanleg van uw kunstgras. We kijken altijd zorgvuldig naar de beoogde toepassing van de grasmat en stemmen het soort kunstgras, de ondergrond en installatie hierop af. Zo weet u zeker dat u het kunstgras kunt gebruiken zoals u verwacht en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Kijktuin in de buurt van Keerbergen

Wilt u kunstgras laten plaatsen in uw tuin? Dan adviseren wij u eerst een van onze kijktuinen te bezoeken. In onze kijktuinen in de buurt van Keerbergen hebben we al onze kunstgrassen aangelegd in overzichtelijke gazons. Kom ze op uw gemak bekijken en win direct informatie in bij onze experts. Maak vooraf een afspraak voor persoonlijk advies.

Kunstgras aanleggen in Keerbergen

De aanleg van kunstgras is een klus die veel aandacht vraagt. U moet bijvoorbeeld rekening houden met de ondergrond, afwatering, snijranden en kantopsluiting. Bij Ecograss kunnen we de gehele installatie voor u verzorgen. We zorgen voor het aanleveren van alle materialen en benodigdheden, prepareren een geschikte ondergrond en installeren het kunstgras op een manier die past bij de beoogde toepassing. Zodoende weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe gazon.

KUNSTGRAS COLLECTIE

Kiezen voor ONE-DNA™ kunstgras betekent kiezen voor meer dan alleen een product. Het vertegenwoordigt een weloverwogen besluit gericht op duurzaamheid, superieure kwaliteit, en het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

ONE-DNA™️ VISTA
ONE-DNA Vista

ONE DNA™ Vista is ideaal voor gezinnen met huisdieren of kinderen. De samenstelling van lichtgroene, donkergroene en lichtbruine vezels geeft dit gras een forest green uitstraling.

ONE-DNA™️ ELAN
ONE-DNAElan

Met ONE DNA™ Elan kies je voor een gazon dat de warmte en charme van de late zomer uitstraalt. De weelderige mat in verschillende groentinten levert een zeer natuurgetrouwe uitstraling op.

ONE-DNA™️ ORION

Ontdek ONE DNA™ Orion! Deze weelderige, zachte kunstgrasmat zorgt voor een rijk en luxueus gevoel. Versterkt met een lichtbruine rootzone voor een natuurgetrouwe uitstraling.

Voor tuinaannemers in Keerbergen

Wilt u als tuinprofessional graag werken met het mooiste kunstgras? Bij Ecograss voorzien we ook zakelijke klanten als tuinaannemers en -architecten in Keerbergen van het mooiste kunstgras. Dat doen we zowel met als zonder installatie. Als u geen ervaring heeft met het plaatsen van kunstgras, dan kunnen wij de installatie voor u verzorgen. Dat doen we desgewenst in uw bedrijfskleding. Ook organiseren we producttrainingen en installatiecursussen.