KUNSTGRAS KIJKTUIN

Ecograss vindt het belangrijk dat het kunstgras in uw tuin er precies zo uit komt te zien als u wenst. Daarom hebben wij als kunstgras specialist een kijktuin aangelegd waar u de verschillende modellen op uw gemak en op realistische grootte, kunt bestuderen. Een bezichtiging van de kijktuin is de ideale manier om u te oriënteren en een beter beeld te krijgen van de kwaliteit en de uiterlijke kenmerken van het kunstgras. Bovendien kunt u direct van de gelegenheid gebruikmaken om informatie in te winnen bij de experts van Ecograss.

Voor welke toepassing heb je kunstgras nodig:

WAAROM EEN KIJKTUIN?

Het is belangrijk om het gras Er is veel aandacht besteed aan het uiterlijk van ons gras en daardoor oogt het ook zeer realistisch. Bovendien is het zeer stevig en heeft het een jarenlange levensduur. De collectie van Royal Grass® bestaat uit verschillende soorten kunstgras, ieder met hun eigen kenmerken. Sommige kunstgrassen zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor siertuinen, terwijl andere modellen door de extra stevige vezels perfect zijn voor tuinen die intensief gebruikt worden. Om een juiste keuze te kunnen maken hebben wij twee showtuinen aangelegd zodat u de soorten goed kunt vergelijken.

NATUURLIJK OGEND KUNSTGRAS

Als u kunstgras wilt laten plaatsen in uw tuin, balkon of dakterras, dan moet het natuurlijk lang meegaan maar liefst ook een natuurgetrouwe uitstraling hebben. Wij durven wel te stellen dat wij over de mooiste kunstgrassen beschikken die verkrijgbaar zijn. Zien is geloven! Daarom geven wij  u het advies om eens een van onze showtuinen te bezoeken en het met eigen ogen te ervaren!

SHOWTUIN IN AS

De showtuin is doorlopend vrij te bezoeken. Voor advies van een van onze specialisten vragen wij u vooraf een afspraak te maken. Dit kan via onze afspraak module of door ons telefonisch te contacteren.

Showtuin As: Smisstraat 11, As (Limburg) 089-656540

SHOWTUIN IN PELT

Ook hebben wij een showtuin in Pelt waar alle kunstgras soorten overzichtelijk te bewonderen zijn.  Deze showtuin is te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 to 17.00 uur. Advies enkel op afspraak.

Adres: Kolisbos 9, Pelt

Menu