KUNSTGRAS GENK

Kunstgras Genk

Ecograss is gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras voor tuindoeleinden in de regio Genk. Als officiële leverancier van Royal Grass kunstgras in Genk bieden wij een ruime collectie aan topkwaliteit kunstgras. Dit kunstgras valt vooral op door zijn ongekend natuurlijke uitstraling; het kunstgras is met het blote oog nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Bij Ecograss kunnen we ieder kunstgrasproject in Genk van begin tot eind verzorgen.

Kunstgras genk

Waarom kunstgras?

Waarom zouden wij moeten kiezen voor kunstgras, vragen veel klanten zich af. Een van de belangrijkste voordelen van kunstgras is het onderhoud. Met kunstgras hoeft u nooit meer gras te maaien of het gazon te sproeien, terwijl het gras onder alle omstandigheden mooi groen blijft. Bovendien kunnen we kunstgras overal voor u plaatsen, ook in tuinen in Genk die niet geschikt zijn voor kunstgras. Als u last heeft van een gazon met gele of kale plekken of een grasveld dat continue te drassig wordt, dan is kunstgras een geschikt alternatief. Een ander groot voordeel van kunstgras is dat het bestand is tegen intensief gebruik. Het is daardoor ideaal als u spelende kinderen of huisdieren heeft. Ook kunnen we kunstgras plaatsen als ondergrond voor speeltuinen en trapveldjes in Genk.

Natuurlijke uitstraling

Ons kunstgras oogt kunstgras zeer natuurlijk, met fraaie lange sprieten die een natuurlijke kleur, vorm en positie hebben. Bovendien is het kunstgras, mede door een dubbele backing, ontzettend sterk en slijtvast. Alle kunstgrassen van Royal Grass zijn voorzien van het EN 71-3 keurmerk, wat betekent dat het gegarandeerd veilig is voor de gezondheid. Royal Grass gaat jarenlang mee en klanten in Genk krijgen 15 jaar garantie op hun aankoop.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Bezoek de kijktuin

Wilt u ons kunstgras eens met eigen ogen bekijken? Dan kunt u onze showtuin in As bezoeken. Beide showtuinen liggen op nog geen uur rijden van Genk. De showtuin in As is doorlopend vrij te bezichtigen. Onze kijktuin in As is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Maak voor persoonlijk advies vooraf een afspraak.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Plaatsen kunstgras Genk

Ecograss verzorgt de plaatsing van Royal Grass kunstgras in Genk. Dat doen wij voor zowel particulieren als zakelijke klanten. We leggen kunstgras voor de mooiste tuinen, balkons, groendaken, dakterrassen, speelveldjes, groenstroken en bedrijven in Genk. We realiseren de aanleg van het kunstgras inclusief de grondwerken. We zorgen voor een goede afwatering en een zorgvuldige afwerking. Bij het aanleggen van het kunstgras houden we altijd nauw contact met u als klant, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?