KUNSTGRAS SINT-TRUIDEN

Kunstgras Sint-Truiden

Woont u in Sint-Truiden en wilt u graag kunstgras laten leggen voor in uw tuin, op uw balkon of dakterras of wellicht voor op een schoolplein of bij een kinderdagverblijf? Ecograss realiseert de mooiste kunstgrasvoorzieningen in Belgisch Limburg. Daarbij maken we gebruik van kunstgras van de hoogste kwaliteit. We kunnen ieder ontwerp van begin tot eind, inclusief grondwerken en afwerking met borders, bomen en plantenbakken voor u verzorgen.

Waarom kunstgras?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor kunstgras. Veel tuinen in Sint-Truiden zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor echt gras, waardoor het gazon moeilijk mooi te houden is. In dat geval is kunstgras een uitstekend alternatief. Kunstgras blijft altijd groen en vergt weinig onderhoud, wordt bovendien nooit modderig en is daardoor ook erg geschikt voor kinderen om op te spelen. Daarmee is kunstgras direct erg geschikt voor op schoolpleinen of als ondergrond voor een speeltuin. Verder kunnen we kunstgras aanleggen op balkons en dakterrassen. Op die manier zorgt u op een eenvoudige manier voor extra groen in uw leefomgeving.

Kunstgras-Sint-Truiden

Over Ecograss

Ecograss realiseert al sinds 2006 de fraaiste kunstgrastoepassingen in de regio Sint-Truiden. Daarbij kunnen we ieder project van ontwerp tot oplevering verzorgen. Als u het kunstgras door ons laat aanleggen, komen we altijd op locatie langs om een legplan te maken en de situatie te beoordelen. We zorgen voor het afgraven en afvoeren van de oude bodem, leggen een nieuwe ondergrond en plaatsen de grasmat. We kunnen het geheel passend afwerken met borders, plantenbakken en bomen. Bij de aanleg van het kunstgras houden we altijd zorgvuldig rekening met de beoogde toepassing van het gazon. Wilt u bijvoorbeeld kunstgras voor kinderen, voor een siergazon of voor een tuin met huisdieren?

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Showtuinen in de buurt van Sint-Truiden

Om een weloverwogen keuze te maken, kunt u een van onze kijktuinen bezoeken. Hier hebben we onze kunstgrassen aangelegd in realistische opstellingen. Zo kunt u de verschillende modellen goed met elkaar vergelijken en ziet u wat de mogelijkheden zijn. Onze showtuinen zijn vrij te bezichtigen. Loop gerust over de gazons heen of ga er lekker op zitten. Maak voor persoonlijk advies vooraf wel een afspraak.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Erkend dealer

Ecograss is de officiële dealer van Royal Grass® kunstgras in Sint-Truiden. Royal Grass® produceert kwaliteitskunstgras dat speciaal is ontwikkeld voor in een leef- en speelomgeving. Het natuurgetrouwe uiterlijk is een verrijking voor iedere tuin en door de hoge kwaliteit is het ook geschikt als speelgras op het schoolplein, bij een kinderopvang of voor openbare speelgelegenheden in Sint-Truiden. Royal Grass® heeft een breed assortiment kunstgrassen met verschillende uiterlijke kenmerken. Iedere grasmat heeft een jarenlange levensduur en Royal Grass® geeft 15 jaar garantie aan klanten in België. Omdat kunstgras op een milieuvriendelijke manier wordt ontwikkeld, is het bovendien een duurzame oplossing. Royal Grass® voldoet verder aan de strengste Europese veiligheidseisen.

Voor tuinaannemers

Ecograss fungeert als het officiële servicepunt voor zakelijke klanten van Royal Grass® in Sint-Truiden. In deze hoedanigheid leveren we kunstgras aan bijvoorbeeld tuinaannemers en architecten. Wanneer u kunstgras bestelt bij ons, ligt het de volgende dag voor u klaar. We kunnen optioneel ook de installatie en grondwerken voor u verzorgen. Dit doen we desgewenst in uw bedrijfskleding. Wilt u de installatie liever zelf doen maar heeft u hier geen ervaring mee? Ecograss verzorgt ook installatie- en producttrainingen.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?