Kunstgras Sint-Truiden

Woont u in Sint-Truiden en wilt u graag kunstgras laten leggen voor in uw tuin, op uw balkon of dakterras of wellicht voor op een schoolplein of bij een kinderdagverblijf? Ecograss realiseert de mooiste kunstgrasvoorzieningen in Belgisch Limburg. Daarbij maken we gebruik van kunstgras van de hoogste kwaliteit. We kunnen ieder ontwerp van begin tot eind, inclusief grondwerken en afwerking met borders, bomen en plantenbakken voor u verzorgen.

Waarom kunstgras?

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor kunstgras. Veel tuinen in Sint-Truiden zijn bijvoorbeeld niet geschikt voor echt gras, waardoor het gazon moeilijk mooi te houden is. In dat geval is kunstgras een uitstekend alternatief. Kunstgras blijft altijd groen en vergt weinig onderhoud, wordt bovendien nooit modderig en is daardoor ook erg geschikt voor kinderen om op te spelen. Daarmee is kunstgras direct erg geschikt voor op schoolpleinen of als ondergrond voor een speeltuin. Verder kunnen we kunstgras aanleggen op balkons en dakterrassen. Op die manier zorgt u op een eenvoudige manier voor extra groen in uw leefomgeving.

Over Ecograss

Ecograss realiseert al sinds 2006 de fraaiste kunstgrastoepassingen in de regio Sint-Truiden. Daarbij kunnen we ieder project van ontwerp tot oplevering verzorgen. Als u het kunstgras door ons laat aanleggen, komen we altijd op locatie langs om een legplan te maken en de situatie te beoordelen. We zorgen voor het afgraven en afvoeren van de oude bodem, leggen een nieuwe ondergrond en plaatsen de grasmat. We kunnen het geheel passend afwerken met borders, plantenbakken en bomen. Bij de aanleg van het kunstgras houden we altijd zorgvuldig rekening met de beoogde toepassing van het gazon. Wilt u bijvoorbeeld kunstgras voor kinderen, voor een siergazon of voor een tuin met huisdieren?

Showtuinen in de buurt van Sint-Truiden

Om een weloverwogen keuze te maken, kunt u een van onze kijktuinen bezoeken. Hier hebben we onze kunstgrassen aangelegd in realistische opstellingen. Zo kunt u de verschillende modellen goed met elkaar vergelijken en ziet u wat de mogelijkheden zijn. Onze showtuinen zijn vrij te bezichtigen. Loop gerust over de gazons heen of ga er lekker op zitten. Maak voor persoonlijk advies vooraf wel een afspraak.

KUNSTGRAS COLLECTIE

Kiezen voor ONE-DNA™ kunstgras betekent kiezen voor meer dan alleen een product. Het vertegenwoordigt een weloverwogen besluit gericht op duurzaamheid, superieure kwaliteit, en het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

ONE-DNA™️ VISTA
ONE-DNA Vista

ONE DNA™ Vista is ideaal voor gezinnen met huisdieren of kinderen. De samenstelling van lichtgroene, donkergroene en lichtbruine vezels geeft dit gras een forest green uitstraling.

ONE-DNA™️ ELAN
ONE-DNAElan

Met ONE DNA™ Elan kies je voor een gazon dat de warmte en charme van de late zomer uitstraalt. De weelderige mat in verschillende groentinten levert een zeer natuurgetrouwe uitstraling op.

ONE-DNA™️ ORION

Ontdek ONE DNA™ Orion! Deze weelderige, zachte kunstgrasmat zorgt voor een rijk en luxueus gevoel. Versterkt met een lichtbruine rootzone voor een natuurgetrouwe uitstraling.

Voor tuinaannemers

Ecograss fungeert als het officiële servicepunt voor zakelijke klanten van ONE-DNA™ in Sint-Truiden. In deze hoedanigheid leveren we kunstgras aan bijvoorbeeld tuinaannemers en architecten. Wanneer u kunstgras bestelt bij ons, ligt het de volgende dag voor u klaar. We kunnen optioneel ook de installatie en grondwerken voor u verzorgen. Dit doen we desgewenst in uw bedrijfskleding. Wilt u de installatie liever zelf doen maar heeft u hier geen ervaring mee? Ecograss verzorgt ook installatie- en producttrainingen.