Kunstgras Leuven

Bent u op zoek naar een even fraaie als onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw gazon in Leuven? Dan is kunstgras de ideale oplossing. Bij Ecograss plaatsen we kunstgras voor de tuin dat op het oog nauwelijks te onderscheiden is van natuurgras, maar u niet hoeft te maaien of te sproeien. Zodoende kunt u genieten van een heerlijk gazon dat er ieder seizoen groen en uitnodigend uitziet. Bij Ecograss kunnen we de aanleg van kunstgras in Leuven voor u verzorgen.

Veel tuinen in Leuven zijn eigenlijk niet geschikt voor echt gras. De tuinen zijn van nature vaak te schaduwrijk om echt gras te laten groeien en zijn daarbij doorgaans erg drassig. Dit zorgt ervoor dat veel gazons verdorren en snel stuk worden gelopen. Kunstgras is een goed alternatief. Het ONE-DNA™ kunstgras van EcoGrass heeft een ongekend natuurgetrouwe uitstraling, waardoor u nauwelijks verschil zult zien met echt gras. Tegelijkertijd blijft de grasmat het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden mooi groen, terwijl u vrijwel geen omkijken heeft naar het onderhoud van uw tuin.

Natuurlijke uitstraling

Bij Ecograss werken we uitsluitend met ONE-DNA™ kunstgras. Dit doen wij omdat het simpelweg het meest natuurgetrouwe kunstgras op de markt is. Dit kunstgras is speciaal ontworpen voor tuindoeleinden en is door het gebruik van verschillende gepatenteerde technologieën vrijwel niet van echt gras te onderscheiden. Daarnaast is het kunstgras uitgebreid getest en gegarandeerd veilig bevonden. Klanten in Leuven ontvangen 15 jaar garantie.

KUNSTGRAS COLLECTIE

Kiezen voor ONE-DNA™ kunstgras betekent kiezen voor meer dan alleen een product. Het vertegenwoordigt een weloverwogen besluit gericht op duurzaamheid, superieure kwaliteit, en het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

ONE-DNA™️ VISTA
ONE-DNA Vista

ONE DNA™ Vista is ideaal voor gezinnen met huisdieren of kinderen. De samenstelling van lichtgroene, donkergroene en lichtbruine vezels geeft dit gras een forest green uitstraling.

ONE-DNA™️ ELAN
ONE-DNAElan

Met ONE DNA™ Elan kies je voor een gazon dat de warmte en charme van de late zomer uitstraalt. De weelderige mat in verschillende groentinten levert een zeer natuurgetrouwe uitstraling op.

ONE-DNA™️ ORION

Ontdek ONE DNA™ Orion! Deze weelderige, zachte kunstgrasmat zorgt voor een rijk en luxueus gevoel. Versterkt met een lichtbruine rootzone voor een natuurgetrouwe uitstraling.

Vergelijk de soorten kunstgras

Ecograss is de officiële leverancier en installateur van ONE-DNA™ kunstgras in Leuven. Al sinds 2006 leveren en leggen we kunstgras voor de mooiste tuinen in Leuven en omstreken. We kunnen u voorzien van deskundig advies, prepareren de ondergrond en verzorgen de installatie van het kunstgras in Leuven. We zijn ervan overtuigd dat u ons kunstgras moet kunnen zien en voelen om te begrijpen hoe natuurgetrouw het oogt. Daarom hebben we een showtuin voor u aangelegd.

Heeft u interesse in de voordelen van kunstgras voor uw tuin in Leuven? Of wilt u als tuinprofessional werken met kunstgras? Kom gerust langs in een van onze kijktuinen om de verschillende kunstgrassen te bekijken en met elkaar te vergelijken. Onze kijktuinen zijn dagelijks vrij te bezoeken. Voor persoonlijk advies kunt u vooraf een afspraak maken.

Kunstgras plaatsen in Leuven

Ecograss verzorgt de plaatsing van kunstgras in Leuven. We verzorgen de realisatie van uw complete kunstgras project, van het ontwerp, tot de voorbereidende werkzaamheden en de aanleg van het kunstgras. We zorgen voor een geschikte ondergrond en een goede afwatering zodat u geen last krijgt van plassen op het gazon. We kunnen het kunstgras ook installeren op balkons en dakterrassen in Leuven. Wilt u uw nieuwe gazon liever zelf plaatsen? We leveren ook kunstgras zonder installatie.