KUNSTGRAS LEUVEN

Kunstgras Leuven

Bent u op zoek naar een even fraaie als onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw gazon in Leuven? Dan is kunstgras de ideale oplossing. Bij Ecograss plaatsen we kunstgras voor de tuin dat op het oog nauwelijks te onderscheiden is van natuurgras, maar u niet hoeft te maaien of te sproeien. Zodoende kunt u genieten van een heerlijk gazon dat er ieder seizoen groen en uitnodigend uitziet. Bij Ecograss kunnen we de aanleg van kunstgras in Leuven voor u verzorgen.

Veel tuinen in Leuven zijn eigenlijk niet geschikt voor echt gras. De tuinen zijn van nature vaak te schaduwrijk om echt gras te laten groeien en zijn daarbij doorgaans erg drassig. Dit zorgt ervoor dat veel gazons verdorren en snel stuk worden gelopen. Kunstgras is een goed alternatief. Het kunstgras van Royal Grass heeft een ongekend natuurgetrouwe uitstraling, waardoor u nauwelijks verschil zult zien met echt gras. Tegelijkertijd blijft de grasmat het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden mooi groen, terwijl u vrijwel geen omkijken heeft naar het onderhoud van uw tuin.

Kunstgras Leuven

Natuurlijke uitstraling

Bij Ecograss werken we uitsluitend met kunstgras van het merk Royal Grass. Dit doen wij omdat het simpelweg het meest natuurgetrouwe kunstgras op de markt is. Royal Grass is speciaal ontworpen voor tuindoeleinden en is door het gebruik van verschillende gepatenteerde technologieën vrijwel niet van echt gras te onderscheiden. Zo hebben de vezels een zeer natuurlijke kleur en glans, hebben de sprieten een realistische ‘groeirichting’ en beschikken zij over een natuurgetrouwe V-vorm. Daarnaast is het kunstgras uitgebreid getest en gegarandeerd veilig bevonden. Klanten in Leuven ontvangen 15 jaar garantie op Royal Grass kunstgras.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Vergelijk de soorten kunstgras

Ecograss is de officiële leverancier en installateur van Royal Grass kunstgras in Leuven. Al sinds 2006 leveren en leggen we kunstgras voor de mooiste tuinen in Leuven en omstreken. We kunnen u voorzien van deskundig advies, prepareren de ondergrond en verzorgen de installatie van het kunstgras in Leuven. We zijn ervan overtuigd dat u ons kunstgras moet kunnen zien en voelen om te begrijpen hoe natuurgetrouw het oogt. Daarom hebben we een showtuin voor u aangelegd.

Heeft u interesse in de voordelen van kunstgras voor uw tuin in Leuven? Of wilt u als tuinprofessional werken met kunstgras? Kom gerust langs in een onze kijktuin om de verschillende kunstgrassen te bekijken en met elkaar te vergelijken. Onze kijktuin in As is dagelijks vrij te bezoeken. Voor persoonlijk advies kunt u vooraf een afspraak maken.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras plaatsen in Leuven

Ecograss verzorgt de plaatsing van kunstgras in Leuven. We verzorgen de realisatie van uw complete kunstgras project, van het ontwerp, tot de voorbereidende werkzaamheden en de aanleg van het kunstgras. We zorgen voor een geschikte ondergrond en een goede afwatering zodat u geen last krijgt van plassen op het gazon. We kunnen het kunstgras ook installeren op balkons en dakterrassen in Leuven. Wilt u uw nieuwe gazon liever zelf plaatsen? We leveren ook kunstgras zonder installatie.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?