Kunstgras Lommel

Voor het mooiste, meest natuurgetrouwe kunstgras in Lommel kunt u terecht bij Ecograss. Als officiële dealer van ONE-DNA™ kunstgras in Lommel beschikken wij over een brede collectie met kunstgrassen die nauwelijks van echt gras te onderscheiden zijn. We kunnen het gehele kunstgrasproject voor u uitvoeren, van het ontwerp van uw gazon tot de voorbereidende werkzaamheden en het plaatsen van de grasmat. We leveren en leggen kunstgras voor zowel particulieren als zakelijke klanten en instanties in Lommel.

Als u wilt genieten van een gazon dat altijd mooi groen is, dan is kunstgras een uitstekend alternatief voor echt gras. Omdat veel tuinen in Lommel eigenlijk niet geschikt zijn voor natuurgras (te schaduwrijk en te drassig), wil echt gras in veel tuinen maar moeilijk gedijen. Bovendien kunt u een gazon van natuurgras doorgaans niet intensief gebruiken. Spelende kinderen lopen de grasmat al snel stuk, waardoor het gazon na een regenbui verandert in een modderpoel. Met kunstgras heeft u daar geen last van. U kunt kunstgras het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden intensief gebruiken. De grasmat is zo sterk dat deze zelfs geschikt is als ondergrond voor speelplaatsen. Een ander groot voordeel van kunstgras is dat u vrijwel geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw gazon.

Natuurlijke uitstraling

Als u kiest voor kunstgras in de tuin, dan wilt u natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van het uiterlijk van uw gazon. Daarom werken we bij Ecograss uitsluitend met ONE-DNA™ kunstgras. Dit kunstgras kopieert de uiterlijke kenmerken van echt gras, waardoor het op het oog nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Door de hoge kwaliteit heeft iedere grasmat van een jarenlange levensduur. Als klant in Lommel ontvangt u dan ook 15 jaar garantie op uw kunstgras. Bovendien is ONE-DNA™ milieuvriendelijk en gegarandeerd veilig.

KUNSTGRAS COLLECTIE

Kiezen voor ONE-DNA™ kunstgras betekent kiezen voor meer dan alleen een product. Het vertegenwoordigt een weloverwogen besluit gericht op duurzaamheid, superieure kwaliteit, en het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

ONE-DNA™️ VISTA
ONE-DNA Vista

ONE DNA™ Vista is ideaal voor gezinnen met huisdieren of kinderen. De samenstelling van lichtgroene, donkergroene en lichtbruine vezels geeft dit gras een forest green uitstraling.

ONE-DNA™️ ELAN
ONE-DNAElan

Met ONE DNA™ Elan kies je voor een gazon dat de warmte en charme van de late zomer uitstraalt. De weelderige mat in verschillende groentinten levert een zeer natuurgetrouwe uitstraling op.

ONE-DNA™️ ORION

Ontdek ONE DNA™ Orion! Deze weelderige, zachte kunstgrasmat zorgt voor een rijk en luxueus gevoel. Versterkt met een lichtbruine rootzone voor een natuurgetrouwe uitstraling.

Service Ecograss

Ecograss is als officiële dealer van ONE-DNA™ kunstgras in Limburg verantwoordelijk voor de levering en plaatsing van kunstgras in Lommel. We zijn al 14 jaar gespecialiseerd in de aanleg van tuinen met kunstgras en hebben gedurende die periode tal van prachtige gazons met kunstgras aangelegd in Lommel. Als echte kunstgrasspecialist kunnen we u op deskundige wijze adviseren over het gebruik van kunstgras en u helpen bij het kiezen van het juiste type kunstgras voor het beoogde gebruik.

Kunstgras Lommel plaatsen

Wilt u kunstgras laten plaatsen in uw tuin in Lommel? Het installeren van kunstgras is een klus die de nodige aandacht verdient. Bij Ecograss verzorgen wij de plaatsing van kunstgras gazons in Lommel. Als u gebruikmaakt van onze installatieservice heeft u zelf nergens omkijken naar. Wij zorgen voor de benodigde materialen en gereedschappen, bestuderen de ondergrond in uw tuin en zorgen dat deze op de juiste manier wordt klaargemaakt voor de grasmat. Vervolgens plaatsen wij het kunstgras. We zorgen dat er geen naden tussen de stroken zichtbaar zijn en werken de grasmat netjes af. We kunnen kunstgras overigens ook aanleggen op balkons en dakterrassen.