KUNSTGRAS LOMMEL

Kunstgras Lommel

Voor het mooiste, meest natuurgetrouwe kunstgras in Lommel kunt u terecht bij Ecograss. Als officiële dealer van Royal Grass kunstgras in Lommel beschikken wij over een brede collectie met kunstgrassen die nauwelijks van echt gras te onderscheiden zijn. We kunnen het gehele kunstgrasproject voor u uitvoeren, van het ontwerp van uw gazon tot de voorbereidende werkzaamheden en het plaatsen van de grasmat. We leveren en leggen kunstgras voor zowel particulieren als zakelijke klanten en instanties in Lommel.

Als u wilt genieten van een gazon dat altijd mooi groen is, dan is kunstgras een uitstekend alternatief voor echt gras. Omdat veel tuinen in Lommel eigenlijk niet geschikt zijn voor natuurgras (te schaduwrijk en te drassig), wil echt gras in veel tuinen maar moeilijk gedijen. Bovendien kunt u een gazon van natuurgras doorgaans niet intensief gebruiken. Spelende kinderen lopen de grasmat al snel stuk, waardoor het gazon na een regenbui verandert in een modderpoel. Met kunstgras heeft u daar geen last van. U kunt kunstgras het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden intensief gebruiken. De grasmat is zo sterk dat deze zelfs geschikt is als ondergrond voor speelplaatsen. Een ander groot voordeel van kunstgras is dat u vrijwel geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw gazon.

Kunstgras Lommel

Natuurlijke uitstraling

Als u kiest voor kunstgras in de tuin, dan wilt u natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van het uiterlijk van uw gazon. Daarom werken we bij Ecograss uitsluitend met kunstgras van het merk Royal Grass. Dit kunstgras kopieert de uiterlijke kenmerken van echt gras, waardoor het op het oog nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Door de hoge kwaliteit heeft iedere grasmat van Royal Grass een jarenlange levensduur. Als klant in Lommel ontvangt u dan ook 15 jaar garantie op uw kunstgras. Bovendien is Royal Grass milieuvriendelijk en gegarandeerd veilig.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Service Ecograss

Ecograss is als officiële dealer van Royal Grass in Limburg verantwoordelijk voor de levering en plaatsing van Royal Grass kunstgras in Lommel. We zijn al 14 jaar gespecialiseerd in de aanleg van tuinen met kunstgras en hebben gedurende die periode tal van prachtige gazons met kunstgras aangelegd in Lommel. Als echte kunstgrasspecialist kunnen we u op deskundige wijze adviseren over het gebruik van kunstgras en u helpen bij het kiezen van het juiste type kunstgras voor het beoogde gebruik.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras Lommel plaatsen

Wilt u kunstgras laten plaatsen in uw tuin in Lommel? Het installeren van kunstgras is een klus die de nodige aandacht verdient. Bij Ecograss verzorgen wij de plaatsing van kunstgras gazons in Lommel. Als u gebruikmaakt van onze installatieservice heeft u zelf nergens omkijken naar. Wij zorgen voor de benodigde materialen en gereedschappen, bestuderen de ondergrond in uw tuin en zorgen dat deze op de juiste manier wordt klaargemaakt voor de grasmat. Vervolgens plaatsen wij het kunstgras. We zorgen dat er geen naden tussen de stroken zichtbaar zijn en werken de grasmat netjes af. We kunnen kunstgras overigens ook aanleggen op balkons en dakterrassen.

Kijktuin in de buurt van Lommel

Er is maar één manier om erachter te komen hoe natuurlijk ons kunstgras er in werkelijkheid uitziet en dat is het zelf eens komen bekijken. In onze showtuin hebben wij diverse gazons met Royal Grass kunstgras aangelegd. Loop er gerust overheen of ga er even op zitten en vergelijk de verschillende modellen met elkaar. De kijktuin in As is dagelijks vrij te bezoeken. Voor persoonlijk advies tijdens uw bezoek kunt u een afspraak maken.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?