KUNSTGRAS AARSCHOT

Kunstgras Aarschot

Ecograss ontwerpt en realiseert de mooiste tuinen met kunstgras in Aarschot, zodat u vrije tijd overhoudt om lekker van uw gazon te genieten. Kunstgras vergt immers nauwelijks onderhoud, blijft het hele jaar door te betreden en wordt nooit modderig. Kies uit de mooiste kunstgrassen van het merk Royal Grass en voorzie uw tuin van kunstgras dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Ecograss kan ieder kunstgrasproject in Aarschot van ontwerp tot oplevering voor u verzorgen.

De voordelen

Afhankelijk van de toepassing van het gazon zijn er verschillende redenen om te kiezen voor kunstgras. Eén van de grote voordelen is bijvoorbeeld het weinige onderhoud. Waar u echt gras continue moet maaien, sproeien en verticuteren is dit bij kunstgras niet nodig. Hierdoor houdt u veel kostbare vrije tijd over. Bovendien zijn veel tuinen in Aarschot eigenlijk niet geschikt voor echt gras, onder meer door een slechte bodem of te weinig zonlicht. Hierdoor ontstaan er gele of kale plekken en wordt het gazon lelijk. Kunstgras ziet er ongeacht de omstandigheden altijd prachtig groen uit. Heeft u spelende kinderen of huisdieren? Dan is kunstgras helemaal een uitkomst. Ons kunstgras is namelijk ontzettend sterk en wordt nooit modderig. Uw kinderen komen dus nooit meer binnen met vuile kleding of schoenen.

Kunstgras-Aarschot

Over Ecograss

Bij Ecograss verzorgen we alle onderdelen die komen kijken bij de aanleg van kunstgras, van het ontwerp tot het opstellen van een vakkundig legplan en van het prepareren van de ondergrond tot de installatie en afwerking. Zo zijn we in staat om te zorgen voor een grasveld waar geen naden zichtbaar zijn en waar geen plassen op blijven staan. Als officiële dealer van Royal Grass kunstgras in Aarschot beschikken we over een breed assortiment kunstgrassen, met ieder hun eigen uiterlijke kenmerken, van strak gemaaide gazons tot extra volle en weelderige grasmatten.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Onze kijktuin in Aarschot

Wilt u zelf eens zien hoe realistisch ons kunstgras oogt. In onze nieuwe kijktuin in Aarschot hebben we de verschillende modellen kunstgras voor u aangelegd. Loop er gerust even overheen en neem de tijd om de modellen met elkaar te vergelijken. Onze specialisten leiden u graag rond en kunnen u voorzien van alle benodigde informatie. De kijktuin is vrij te bezichtigen. Maak voor persoonlijk advies vooraf een afspraak.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras laten plaatsen in Aarschot

Het installeren van kunstgras is een klus die nog weleens onderschat wordt. Er komt echter meer bij kijken dan u waarschijnlijk denkt, zoals de afwatering, het snijden en het verlijmen het grastapijt. Bij Ecograss weten we als geen ander hoe we voor iedere toepassing een geschikte ondergrond creëren en het kunstgras op de juiste wijze kunnen plaatsen. We houden rekening met de kleinste details zodat u kunt genieten van een gazon met een ongekend hoge afwerkingsgraad. We leggen kunstgras voor tuinen in Aarschot, maar ook voor balkons en groendaken, schoolpleinen en speelplaatsen, sportveldjes en groenstroken.

Over ons kunstgras

Ecograss is erkend leverancier en installateur van Royal Grass in de Aarschot. Royal Grass produceert kunstgras dat speciaal is ontworpen voor tuintoepassingen. Het kunstgras heeft een zeer natuurgetrouw uiterlijk, met kunstgrasvezels die alle uiterlijke kenmerken hebben van echte grassprieten. Door het gebruik van de beste materialen en een dubbele backing is het kunstgras bovendien erg stevig en slijtvast en gaat het jarenlang mee. Niet voor niets geeft Royal Grass 15 jaar garantie op iedere grasmat. Het kunstgras is uitgebreid getest en voldoet aan alle geldende Europese gezondheids- en veiligheidsstandaarden. Daarom hebben alle kunstgrassen van Royal Grass het EN 71-3 keurmerk.

Voor tuinaannemers

Als officieel servicepunt van Royal Grass kunstgras in Aarschot leveren en leggen we niet alleen kunstgras voor particulieren, we werken ook graag samen met zakelijke partners als tuinaannemers en -architecten in de regio. Als u kunstgras bij ons bestelt, ligt het de volgende dag voor u klaar. Tevens kunnen we u voorzien van alle benodigdheden voor het aanleggen van de grasmat. Ook kunnen we de installatie (geheel of gedeeltelijk) voor u verzorgen, desgewenst in uw bedrijfskleding. We organiseren daarnaast ook installatiecursussen en producttrainingen voor zakelijk partners.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?