KUNSTGRAS HOEGAARDEN

Kunstgras Hoegaarden

Ecograss verzorgt de complete aanleg van de mooiste tuinen met kunstgras in Hoegaarden. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft of op zoek bent naar kunstgras voor een schoolplein of speelplaats, we zorgen voor een op maat gemaakt ontwerp, de graaf- en grondwerkzaamheden, installatie en afwerking. Voor ieder project maken we gebruik van hoogwaardig kunstgras van het merk Royal Grass. Dit kunstgras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Zodoende kunt u dag in dag uit genieten van een fijne groene tuin, met een gazon dat nooit kale plekken vertoont of drassig wordt.

De voordelen

Maak u nooit meer zorgen om de staat van uw gazon. Met kunstgras in uw tuin in Hoegaarden heeft u nimmer last van een gazon dat lelijk wordt door een slechte ondergrond, weersomstandigheden of ongedierte. Kunstgras blijft ongeacht de omstandigheden mooi, zonder dat het u veel onderhoud bezorgt. U hoeft nooit meer gras te maaien en ook de tuinslang kan in de schuur blijven. Een ander significant voordeel is dat kunstgras nooit modderig of drassig wordt. Het gazon blijft daardoor het hele jaar door te gebruiken, ook als het net geregend heeft. Ideaal als u kinderen of huisdieren heeft die graag in de tuin spelen.

Kunstgras-Hoegaarden

Over Ecograss

Bij Ecograss verzorgen we al sinds 2006 de mooiste totaalprojecten met kunstgras in Hoegaarden. We ontwerpen complete tuinen met kunstgras en verzorgen de volledige aanleg inclusief de grondwerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring met kunstgras weten we precies hoe we voor iedere toepassing de geschikte ondergrond en installatie verzorgen. Om een zorgvuldig legplan op te stellen komen we de locatie altijd persoonlijk bezichtigen, zodat we rekening kunnen houden met omstandigheden als de prominente kijkrichting en de manier waarop de zon in de tuin schijnt.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Onze kijktuin in de buurt van Hoegaarden

Heeft u interesse in kunstgras voor in uw tuin? Of wilt u wellicht kunstgras op uw balkon of dakterras? Bezoek een van onze kijktuinen in de omgeving van Hoegaarden om de verschillende modellen uit onze brede assortiment op uw gemak te bekijken en met elkaar te vergelijken. Onze specialisten geven u graag een rondleiding en kunnen u alles vertellen over de verschillende soorten kunstgras. Maak voor persoonlijk advies vooraf een afspraak.

Over ons kunstgras

Als erkend dealer van Royal Grass kunstgras in Hoegaarden werken we bij Ecograss uitsluitend met kunstgras van dit merk. Royal Grass staat bekend om een ongeëvenaard realistisch uiterlijk. Het kunstgras bootst de vorm, glans en stand van de vezels van echt gras tot in detail na, waardoor de grasmat nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Bovendien is het kunstgras ontzettend stevig en slijtvast. Hierdoor is het bijvoorbeeld erg geschikt voor tuinen met spelende kinderen en huisdieren, maar ook voor toepassingen op schoolpleinen, bij kinderdagverblijven of voor de openbare ruimte in Hoegaarden.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras laten leggen in Hoegaarden

Of u nu kunstgras wilt voor uw tuin, balkon, dakterras of groendak of een mooi speel- of sportveld wilt voor op het schoolplein, bij Ecograss kunnen we de volledige installatie volgens de regels der kunst voor u verzorgen. We maken altijd een zorgvuldig legplan, kunnen uw oude gazon afgraven en afvoeren, zorgen voor een stabiele, waterdoorlatende ondergrond en installeren de grasmat op nauwkeurige en efficiënte wijze. Voor speldoeleinden zorgen we voor een geschikte demping en we kunnen iedere grasmat afwerken met passende borders en planten- of bloembakken.

Voor tuinaannemers in Hoegaarden

Bent u tuinaannemer of -architect in Hoegaarden en wilt u uw klanten graag kunnen voorzien van een onderhoudsvriendelijk gazon? Ecograss levert als servicepunt van Royal Grass kunstgras in Hoegaarden ook aan zakelijk klanten. Heeft u zelf geen ervaring met het installeren van kunstgras, dan kunnen wij de plaatsing voor u verzorgen. Dit doen we desgewenst in uw bedrijfskleding. Ook verzorgen we product- en installatietrainingen. U kunt bij ons terecht voor alle benodigdheden voor de aanleg van het kunstgras.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?