KUNSTGRAS DIEST

Kunstgras Diest

Ecograss is als kunstgrasexpert in Diest gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van onderhoudsvriendelijke tuinen met kunstgras. Als officiële leverancier en installateur van Royal Grass kunstgras in Diest maken wij uitsluitend gebruik van topkwaliteit, nauwelijks van echt gras te onderscheiden kunstgras. Kies voor kunstgras en geniet het hele jaar door van een heerlijk gazon dat nauwelijks onderhoud vergt. Klinkt dat u als muziek in de oren? Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Maar waarom zou u moeten kiezen voor kunstgras? Daar zijn een aantal goede redenen voor. Allereerst kunnen we kunstgras plaatsen in nagenoeg iedere tuin (en zelfs op uw balkon of dakterras). Daardoor is kunstgras een geschikt alternatief voor woningen in Diest waar natuurgras moeizaam wil groeien, zoals tuinen met teveel schaduw of tuinen die te drassig zijn. Een ander groot voordeel is dat u met kunstgras nauwelijks omkijken heeft naar uw gazon. U hoeft bijvoorbeeld geen gras te maaien en het is niet nodig om het gazon te sproeien als het een tijdje droog is.

Kunstgras Diest

Kwaliteit kunstgras

Ecograss is al sinds 2006 gespecialiseerd in het aanleggen van de mooiste tuinen met kunstgras in Diest. We kunnen het gehele project, van de ontwerpfase tot de uiteindelijke plaatsing voor u verzorgen. Daarbij werken we uitsluitend met de beste kwaliteit producten. We voorzien u van deskundig advies en overleggen iedere stap zorgvuldig met u als klant. Op die manier kunnen wij het kunstgras snel, professioneel en zonder veel overlast voor u plaatsen.

Het kunstgras wat wij verwerken is door verschillende innovaties nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Door een dubbele backing en de beste vezels is het kunstgras bovendien zeer stevig en slijtvast. Hierdoor kan men het intensief gebruiken, zonder dat het stukgaat. Royal Grass is daardoor bijvoorbeeld geschikt voor huisdieren en spelende kinderen, het is zelfs een perfecte ondergrond voor speelplaatsen in Diest. Het EN 71-3 keurmerk garandeert dat het kunstgras honderd procent veilig is.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Bezoek onze kijktuin

Wilt u zelf eens zien hoe natuurgetrouw ons kunstgras oogt? Kom dan langs in een van onze showtuinen in de buurt van Diest. We beschikken over een showtuin in As op iets meer dan een half uur rijden van Diest. Hier hebben wij de verschillende modellen uit onze collectie voor u aangelegd in overzichtelijke gazons zodat u ze goed met elkaar kunt vergelijken. U kunt de showtuin in As de hele week door onbeperkt bezoeken. Voor persoonlijk advies dient vooraf een afspraak te maken.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras plaatsen in Diest

Het plaatsen van kunstgras is een flinke klus, die zorgvuldig uitgevoerd dient te worden voor het gewenste resultaat. Bij Ecograss kunnen wij u de zorgen voor het plaatsen van de grasmat uit handen nemen. Als officiële installateur van Royal Grass kunstgras in Diest kunnen wij de gehele aanleg van de grasmat voor u verzorgen. We zorgen daarbij voor een geschikte ondergrond, een goede afwatering, onzichtbare naadverbindingen, inzanding en een vlekkeloze afwerking. Door gebruik te maken van onze installatieservice weet u zeker dat uw kunstgras er jarenlang prachtig bijligt.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?