TEAM ECOGRASS

Ecograss vindt dat we tijdens de weinige vrije momenten die we hebben in onze hectische samenleving, optimaal moeten kunnen genieten van onze tuin. Met de aanleg van natuurgetrouw kunstgras helpen we u met het creëren van een prettige, groene leefomgeving waar u alle gelegenheid heeft om lekker te ontspannen. We realiseren al sinds 2006 de mooiste kunstgrasvoorzieningen en uit passie voor ons vak doen we daarbij graag een stapje extra. We zijn immers pas tevreden als u dat ook bent!

Wilt u uw leefomgeving voorzien van het nodige groen, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het onderhoud? Of zoekt u een geschikte ondergrond voor groepen spelende kinderen? Kom eens langs in een van onze kijktuinen om ons kunstgras te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras?

WIJ ONTZORGEN

Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, of kunstgras wilt laten leggen voor een balkon, dakterras, speeltuin of zelfs op het schoolplein, wij kunnen uw kunstgrasproject volledig voor u verzorgen. Vanaf de allereerste afspraak voorzien we u van betrouwbare informatie en we komen graag langs om de locatie te bezichtigen. Ieder werk wordt gemaakt en afgestemd op uw wensen en verwachtingen. We kunnen de gehele plaatsing, inclusief grondwerken, in eigen beheer voor u uitvoeren en het kunstgras direct voorzien van fraaie borders en plantenbakken. Zodoende heeft u voor het gehele project te maken met één contactpersoon. Hierdoor worden misverstanden voorkomen en wordt het project zo efficiënt mogelijk afgerond.

Ons team van specialisten doet er iedere dag alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dat zeggen we niet alleen, dat bewijzen we al jarenlang. Niet voor niets ontvangt u een 100% tevredenheidsgarantie, wat betekent dat u pas hoeft te betalen als alles naar wens is.

TEAM SPECIALISTEN

Een van de voorwaarden voor een mooie grasmat is een vakkundige plaatsing en de perfecte ondergrond. Ons gepassioneerde team heeft kennis en ervaring met zowel kunstgras als tuinwerken en bestrating. Hierdoor weten we bij Ecograss als geen ander waar we rekening mee moeten houden om een duurzame aanleg te realiseren. We houden zorgvuldig rekening met het beoogde gebruik van de grasmat en zaken als de ligging van de tuin en de prominente kijkrichting. Op deze manier zorgen we voor een optimale installatie en weet u zeker dat u in de toekomst niet tegen problemen als verzakkingen, verschuivingen of wateroverlast aanloopt.

OVER ONS KUNSTGRAS

We maken uitsluitend gebruik van Royal Grass kunstgras. Een van de meest in het oog springende kenmerken van dit kunstgras is het levensechte uiterlijk. Royal Grass maakt gebruik van de meest innovatieve technologieën, wat ervoor zorgt dat het kunstgras nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. De vezels hebben net als echte grassprieten een nerf in de rug van het blad en microscopische streepjes die het zonlicht absorberen. De vezels staan bovendien niet allemaal statisch dezelfde kant op, maar hebben stuk voor stuk een eigen ‘groeirichting’.

Voordelen Royal Grass
Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?