TEAM ECOGRASS

Ecograss vindt dat we tijdens de weinige vrije momenten die we hebben in onze hectische samenleving, optimaal moeten kunnen genieten van onze tuin. Met de aanleg van natuurgetrouw kunstgras helpen we u met het creëren van een prettige, groene leefomgeving waar u alle gelegenheid heeft om lekker te ontspannen. We realiseren al sinds 2006 de mooiste kunstgrasvoorzieningen en uit passie voor ons vak doen we daarbij graag een stapje extra. We zijn immers pas tevreden als u dat ook bent!

Wilt u uw leefomgeving voorzien van het nodige groen, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het onderhoud? Of zoekt u een geschikte ondergrond voor groepen spelende kinderen? Kom eens langs in een van onze kijktuinen om ons kunstgras te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras?

WIJ ONTZORGEN

Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, of kunstgras wilt laten leggen voor een balkon, dakterras, speeltuin of zelfs op het schoolplein, wij kunnen uw kunstgrasproject volledig voor u verzorgen. Vanaf de allereerste afspraak voorzien we u van betrouwbare informatie en we komen graag langs om de locatie te bezichtigen. Ieder werk wordt gemaakt en afgestemd op uw wensen en verwachtingen. We kunnen de gehele plaatsing, inclusief grondwerken, in eigen beheer voor u uitvoeren en het kunstgras direct voorzien van fraaie borders en plantenbakken. Zodoende heeft u voor het gehele project te maken met één contactpersoon. Hierdoor worden misverstanden voorkomen en wordt het project zo efficiënt mogelijk afgerond.

Ons team van specialisten doet er iedere dag alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dat zeggen we niet alleen, dat bewijzen we al jarenlang. Niet voor niets ontvangt u een 100% tevredenheidsgarantie, wat betekent dat u pas hoeft te betalen als alles naar wens is.

TEAM SPECIALISTEN

Een van de voorwaarden voor een mooie grasmat is een vakkundige plaatsing en de perfecte ondergrond. Ons gepassioneerde team heeft kennis en ervaring met zowel kunstgras als tuinwerken en bestrating. Hierdoor weten we bij Ecograss als geen ander waar we rekening mee moeten houden om een duurzame aanleg te realiseren. We houden zorgvuldig rekening met het beoogde gebruik van de grasmat en zaken als de ligging van de tuin en de prominente kijkrichting. Op deze manier zorgen we voor een optimale installatie en weet u zeker dat u in de toekomst niet tegen problemen als verzakkingen, verschuivingen of wateroverlast aanloopt.

OVER ONS KUNSTGRAS

We maken uitsluitend gebruik van Royal Grass kunstgras. Een van de meest in het oog springende kenmerken van dit kunstgras is het levensechte uiterlijk. Royal Grass maakt gebruik van de meest innovatieve technologieën, wat ervoor zorgt dat het kunstgras nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. De vezels hebben net als echte grassprieten een nerf in de rug van het blad en microscopische streepjes die het zonlicht absorberen. De vezels staan bovendien niet allemaal statisch dezelfde kant op, maar hebben stuk voor stuk een eigen ‘groeirichting’.

Royal Grass springt er niet alleen uit door zijn natuurgetrouwe kenmerken, het kunstgras is ook van een onberispelijke kwaliteit. Door het gebruik van de beste materialen, een dubbele backing en uv-filters kunt u het kunstgras jarenlang intensief gebruiken. Het kunstgras is daardoor onder andere geschikt voor spelende kinderen en huisdieren. Sommige modellen zijn zelfs geschikt voor schoolpleinen en speelplaatsen. U ontvangt van Royal Grass 15 jaar garantie op uw aankoop.

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat uw grasmat veilig is, helemaal als u uw kinderen of huisdieren op het kunstgras laat spelen. Alle producten van Royal Grass zijn getest door onafhankelijke instanties en voldoen aan de strengste Europese veiligheidseisen (EN 71-3). U bent u er dus zeker van dat het kunstgras niet schadelijk is voor de gezondheid en kunt uw kinderen of trouwe viervoeter er dus met een gerust hart op laten spelen.

Indien u Royal Grass heeft laten plaatsen, dan kunt u via Royal Grass uw garantie certificaat aanvragen. Dit kan alleen wanneer u de plaatsing heeft laten uitvoeren door een erkende Royal Grass specialist.

Bent u als tuinaannemer of architect op zoek naar kwaliteitskunstgras voor uw projecten? Als officiële leverancier van Royal Grass werken we graag samen met (tuin)aannemers in de regio. Daarbij leveren we kunstgras met en zonder plaatsing. Ook verzorgen we installatie- en producttrainingen voor zakelijke partners.

Voordelen Royal Grass
Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?