KUNSTGRAS LUBBEEK

Kunstgras Lubbeek

Wilt u zich nooit meer zorgen maken om de staat van uw gazon? Met kunstgras in uw tuin in Lubbeek weet u zeker dat uw grasveld altijd mooi groen blijft. U bent geen kostbare tijd meer kwijt aan intensieve onderhoudswerkzaamheden als grasmaaien en verticuteren en zowel huisdieren als kinderen kunnen er veilig en onbezorgd op spelen. Door onze ruime ervaring met het installeren van kunstgras in Lubbeek zijn we bovendien in staat om voor ieder soort toepassing een geschikte ondergrond te creëren. Zo weet u zeker dat u het kunstgras precies zo kunt gebruiken als u voor ogen heeft.

De voordelen van kunstgras

Er zijn, naast het prachtige uiterlijk, tal van redenen om te kiezen voor kunstgras in uw tuin in Lubbeek. Een van de grote voordelen is bijvoorbeeld dat kunstgras het hele jaar door te gebruiken is. Of het nu regent of juist lange tijd droog is, uw gazon blijft mooi en te betreden. Ons kunstgras wordt nooit modderig zodat de kinderen erop kunnen spelen zonder vies te worden. Daardoor is het bijvoorbeeld ook erg geschikt voor op schoolpleinen en bij kinderdagverblijven in Lubbeek. We kunnen het kunstgras overal installeren, bijvoorbeeld ook op dakterrassen en balkons. Een andere belangrijke reden om te kiezen voor kunstgras is het weinige onderhoud dat het vergt.

Kunstgras-Lubbeek

Over Ecograss

Door de toenemende verstedelijking is er steeds minder ruimte voor gras, planten en bomen in het straatbeeld. Bij Ecograss willen we dat u in uw vrije tijd toch kunt genieten van het nodige groen om u heen. Daarom helpen we u met het creëren van groene, onderhoudsvriendelijke tuinen, waarbij we dankbaar gebruikmaken van de voordelen van kunstgras. Al sinds 2006 ontwerpen en realiseren we de mooiste tuinen met kunstgras in Lubbeek. Door die jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten bij het plaatsen van uw kunstgras. We luisteren goed naar uw wensen en verwachtingen en stemmen de installatie daarop af. We kunnen ieder project afwerken met fraaie borders, plantenbakken, hagen en bomen.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Kijktuinen in de buurt van Lubbeek

Wilt u ook genieten van een onderhoudsvriendelijk gazon dat altijd mooi groen blijft? Of bent u op zoek naar een geschikte ondergrond voor een speeltuin of speelveld? Dan raden we u aan een van onze kijktuinen in de buurt van Lubbeek te bezoeken. Hier hebben we alle kunstgrassen aangelegd in realistische gazons en grasvelden. Vergelijk de verschillende modellen met elkaar, loop er even overheen en laat u informeren door onze experts (maak een afspraak voor persoonlijk advies).

Kunstgras laten plaatsen in Lubbeek

De manier waarop het kunstgras wordt geplaatst, heeft een grote invloed op hoe het gazon eruit komt te zien en hoe u het kunt gebruiken. Met een vakkundige installatie voorkomt u problemen als verzakkingen en wateroverlast en het verschuiven of kreukelen van uw grasmat. Bij Ecograss weten we voor iedere toepassing precies hoe we de juiste installatie verzorgen. We kijken bijvoorbeeld goed naar wat de prominente kijkrichtingen zijn en op wat voor manier de zon in de tuin schijnt. Bij het opstellen van het legplan houden we daar zorgvuldig rekening mee. Ook zorgen we altijd voor een goede drainage. Zo weet u zeker dat u uw nieuwe grasmat jarenlang zoals beoogd kunt gebruiken.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Over ons kunstgras

Geniet van kunstgras dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Royal Grass® maakt gebruik van innovaties die ervoor zorgen dat het kunstgras alle uiterlijke kenmerken van echt gras heeft. Zo hebben de vezels net als echte grassprieten een V-vorm en microscopische nerven die het zonlicht op een ongekend realistische manier weerkaatsen. De laatste modellen van Royal Grass® hebben met ReaDY® zelfs een natuurlijke “groeirichting”: de vezels staan niet allemaal dezelfde kant op maar hebben, net als echt gras, stuk voor stuk een iets andere positie. Door de hoge kwaliteit heeft Royal Grass® een jarenlange levensduur en kunt u de grasmat intensief gebruiken. Iedere grasmat is gegarandeerd veilig en honderd procent recyclebaar.

Voor tuinaannemers in Lubbeek

Ook als u als architect of tuinaannemer in Lubbeek gebruik wilt maken van ons kwaliteitskunstgras van Royal Grass® helpen wij u graag verder. Ecograss levert als officieel servicepunt van Royal Grass® ook kunstgras aan zakelijke partners. Dat doen we zowel met als zonder installatie. Als wij het kunstgras voor u leggen, dan doen we dat desgewenst in uw bedrijfskleding. Wilt u het kunstgras liever zelf plaatsen, dan verzorgen we installatie- en producttrainingen. Behalve de grasmat zelf leveren we ook alle benodigdheden voor de installatie.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?