KUNSTGRAS HASSELT

Kunstgras Hasselt

Woont u in Hasselt en bent u op zoek naar een manier om een onderhoudsvriendelijke, maar weelderige groene tuin te creëren? Kunstgras is een uitstekende oplossing om een mooi gazon aan te leggen, dat nooit gemaaid, gesproeid of geverticuteerd hoeft worden. Ecograss is als officiële dealer van Royal Grass® kunstgras in Hasselt gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. We kunnen ieder kunstgrasproject volledig voor u realiseren.

Kunstgras is een geschikte oplossing voor tuinen in Hasselt waar natuurgras slecht gedijt. Veel tuinen in Hasselt zijn bijvoorbeeld te schaduwrijk voor echt gras, terwijl andere tuinen te drassig zijn. Kunstgras is in dergelijke gevallen een uitstekend alternatief. We kunnen kunstgras in nagenoeg iedere tuin voor u aanleggen. Een ander groot voordeel is dat u met kunstgras slechts weinig onderhoud hoeft uit te voeren. Tegelijkertijd is ons kunstgras erg stevig en slijtvast. In tegenstelling tot natuurgras wordt het dus niet stukgelopen als het intensief gebruikt wordt. Ideaal in tuinen met spelende kinderen of huisdieren.

Kunstgras hasselt

Natuurlijke uitstraling

Bij Ecograss werken we uitsluitend met kunstgras van het merk Royal Grass®. Dit merk staat bekend als een voorloper op het gebied van kunstgras voor tuindoeleinden. Door het gebruik van diverse innovatieve technologieën heeft Royal Grass® kunstgras een zeer natuurgetrouwe uitstraling. Zo hebben alle vezels net als echt gras een V-vorm. Ook hebben de vezels een natuurlijke ‘groeirichting’. Het kunstgras is veilig voor zowel kinderen als huisdieren en beschikt over het EN 71-3 keurmerk. Royal Grass® heeft een jarenlange levensduur en klanten in België ontvangen 15 jaar garantie op hun grasmat. Ecograss is de officiële leverancier van Royal Grass® kunstgras in Hasselt.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Service Ecograss

Ecograss levert en plaatst al sinds 2006 de mooiste gazons met kunstgras aan in Hasselt en omstreken. Als echte kunstgrasspecialist kunnen we het gehele project, inclusief het ontwerp, de voorbereidende werkzaamheden, de aanleg en de afwerking voor u verzorgen. Gedurende het hele proces kunnen we u voorzien van deskundig advies, bijvoorbeeld met betrekking tot de keuze van het soort kunstgras en de bodempreparatie.

Voor klanten die ons kunstgras met eigen ogen willen aanschouwen hebben we een overzichtelijk showtuin aangelegd in As op ongeveer een half uur rijden van Hasselt. Hier kunt u ons kunstgras bekijken, de verschillende modellen met elkaar vergelijken en inspiratie op doen voor uw tuinontwerp. De showtuin in As is doorlopend vrij te bezoeken. Maak voor persoonlijk advies vooraf een afspraak.

ROYAL GRASS® SENSE

Royal Grass® Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS® LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS® WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras plaatsen in Hasselt

We kunnen overal in Hasselt de plaatsing van kunstgras voor u verzorgen. Bij het plaatsen van kunstgras zorgen wij voor een geschikte ondergrond, leggen we indien nodig een drainage aan en plaatsen wij op deskundige wijze de grasmat. Door de installatie van het kunstgras uit te besteden aan een expert, weet u zeker dat het kunstgras op de juiste manier wordt gelegd en dat u jarenlang kunt genieten van een fraaie, strakke grasmat. Als u een flinke klus niet uit de weg gaat dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen het kunstgras zelf te leggen.

Voor tuinaannemers

Ecograss fungeert voor professionele partners als tuinarchitecten en hoveniers in Hasselt als servicepunt van Royal Grass®. We kunnen u voorzien van professioneel advies en ondersteunen u indien nodig tijdens het aanleggen van het kunstgras. Ook beschikken we over gereedschappen en andere benodigdheden voor de aanleg van Royal Grass®. Wilt u als tuinspecialist in Hasselt graag werken met kwaliteitskunstgras? Neem dan gerust contact met ons op. We beschikken over een ruime collectie aan kunstgrasmodellen. Kunstgras dat u vandaag voor 14.00 uur bestelt, ligt de volgende dag voor u klaar.

Menu