Kunstgras Haacht

Geniet op ieder vrij moment van een gazon dat er prachtig bijligt. Met ons kunstgras bent u verzekerd van een grasveld dat onder alle weersomstandigheden mooi groen blijft en nauwelijks onderhoud vergt. Als officiële leverancier en installateur van ONE-DNA™ kunstgras in Haacht beschikken we over kwaliteitskunstgras dat nauwelijks van echt gras te onderscheiden is. Met onze jarenlange ervaring zijn we bovendien in staat om ieder project van begin tot eind voor u te verzorgen. Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, we gaan bij ieder project met hetzelfde enthousiasme aan de slag.

De voordelen

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor kunstgras in de tuin. Heeft u kinderen? Met kunstgras kunnen zij het hele jaar door veilig spelen op een gazon dat nooit modderig wordt. Heeft u huisdieren? In een gazon van kunstgras kunnen de honden niet graven en zij lopen het grasperk niet stuk. Kunstgras is daarbij zeer onderhoudsvriendelijk. U hoeft nooit meer gras te maaien of het gazon te sproeien en ook bemesten of verticuteren is niet nodig. Hierdoor bespaart u een hoop tijd en kosten. Het grootste voordeel is misschien nog wel dat het gazon altijd mooi groen blijft. U hoeft u nooit meer zorgen te maken om ongedierte, grasziektes, regenbuien of droogte. Het gazon blijft mooi, ongeacht de omstandigheden.

Over Ecograss

Met alleen het kopen van een goed merk kunstgras bent u er niet. Voor ieder soort toepassing zijn er verschillende modellen geschikt en zijn er diverse mogelijkheden wat betreft de ondergrond en installatie. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat voorlichten bij de aankoop van uw grasmat. Bij Ecograss beschikken we over meer dan 14 jaar ervaring met het realiseren van de mooiste tuinen, balkons, dakterrassen, speeltuinen en schoolpleinen met kunstgras in Haacht. We weten dus precies waar we op moeten letten en hoe we het gazon kunnen realiseren dat voldoet aan uw verwachtingen.

Bezoek een showtuin

Bezoek een van onze showtuinen in de buurt van Alken om onze collectie kunstgrassen te bekijken. We hebben de verschillende modellen aangelegd in overzichtelijke gazons in een realistische setting. De showtuinen zijn vrij te bezichtigen. Wilt u een rondleiding of persoonlijk advies? Maak dan vooraf een afspraak.

Kunstgras leggen in Haacht

Bij Ecograss realiseren we al sinds 2006 de mooiste kunstgrasvoorzieningen in Haacht en omstreken. Door deze jarenlange ervaring weten we voor elke toepassing precies wat de beste ondergrond is en waar we op moeten letten bij de installatie. We kunnen ieder project van begin tot eind, inclusief de graaf- en grondwerken, voor u verzorgen. We werken het gazon desgewenst af met de mooiste borders en plantenbakken. We leggen tevens kunstgras voor schoolpleinen, speelveldjes en kinderdagverblijven. In dat geval houden we zorgvuldig rekening met de geldende regelgeving rond de valveiligheid en zorgen we dat de grasmat voldoende demping heeft.

KUNSTGRAS COLLECTIE

Kiezen voor ONE-DNA™ kunstgras betekent kiezen voor meer dan alleen een product. Het vertegenwoordigt een weloverwogen besluit gericht op duurzaamheid, superieure kwaliteit, en het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

ONE-DNA™️ VISTA
ONE-DNA Vista

ONE DNA™ Vista is ideaal voor gezinnen met huisdieren of kinderen. De samenstelling van lichtgroene, donkergroene en lichtbruine vezels geeft dit gras een forest green uitstraling.

ONE-DNA™️ ELAN
ONE-DNAElan

Met ONE DNA™ Elan kies je voor een gazon dat de warmte en charme van de late zomer uitstraalt. De weelderige mat in verschillende groentinten levert een zeer natuurgetrouwe uitstraling op.

ONE-DNA™️ ORION

Ontdek ONE DNA™ Orion! Deze weelderige, zachte kunstgrasmat zorgt voor een rijk en luxueus gevoel. Versterkt met een lichtbruine rootzone voor een natuurgetrouwe uitstraling.

Kijktuin in de buurt van Haacht

Wilt u zelf ervaren hoe natuurgetrouw ons kunstgras eruitziet? Bezoek een van onze kijktuinen om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Loop over de gazons, ga er even op zitten en neem gerust de kinderen mee. Onze experts kunnen u alles vertellen over de verschillende modellen. Maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.

Voor tuinaannemers in Haacht

Bent u tuinaannemer of -architect in Haacht en wilt u graag werken met kunstgras? Alle officiële dealer van ONE-DNA™ kunstgras in Haacht voorzien we ook zakelijke partners van kunstgras. Als u uw klanten wel graag wilt voorzien van kunstgras, maar geen ervaring hebt met het plaatsen ervan, dan kunnen we installatietrainingen en productcursussen voor u en uw werknemers verzorgen. Laat u de plaatsing liever over aan een ervaren expert. Dan kunnen we de installatie voor u verzorgen, desgewenst in uw bedrijfskleding. Als u kunstgras bij ons bestelt, ligt het de volgende dag voor u klaar.