KUNSTGRAS HERENT

Kunstgras Herent

Wilt u voortaan onbezorgd kunnen genieten van uw gazon? Of u nu last heeft van gele of bruine plekken in het gazon, een grasveld dat continue modderig wordt of genoeg heeft van het vele onderhoud, kunstgras is een uitstekende oplossing. Ecograss verzorgt het ontwerp en de realisatie van de mooiste tuinen met kunstgras in Herent. Daarvoor maken we gebruik van topkwaliteit, ongekend realistisch ogend kunstgras. Met onze jarenlange ervaring weten we bovendien precies hoe we het kunstgras voor ieder soort toepassing moeten installeren. Zodoende weet u zeker dat u in uw kostbare vrije tijd kunt genieten van een heerlijk groen gazon.

De voordelen van kunstgras

Waarom kunstgras? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Met kunstgras heeft u nauwelijks onderhoud, terwijl u geniet van een gazon dat altijd mooi blijft en altijd te gebruiken is. Kunstgras wordt nooit modderig, droogt snel op en is daarmee de ideale oplossing als u bijvoorbeeld spelende kinderen of huisdieren heeft. Het is het antwoord op een tuin die om de een of andere reden niet geschikt is voor echt gras en kan ook worden aangelegd op balkons en dakterrassen. Door de hoge kwaliteit is ons kunstgras tevens geschikt voor speelveldjes, schoolpleinen, kinderdagverblijven en openbaar groen.

Kunstgras-Herent

Over Ecograss

In de om ons heen oprukkende urban jungle is er steeds minder ruimte voor groen. Gelukkig realiseert Ecograss al sinds 2006 de mooiste tuinen met kunstgras in Herent en omstreken. Door die jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we voor iedere toepassing de optimale kunstgrasinstallatie realiseren. Vanaf de allereerste ontmoeting voorzien we u van uitgebreid betrouwbaar advies, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. We houden zorgvuldig rekening met uw wensen en verwachtingen en helpen u met het selecteren van het kunstgras dat hierbij past. We kunnen het project vervolgens geheel, van ontwerp tot oplevering, voor u verzorgen.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Kijktuin in de buurt van Herent

Heeft u interesse in kunstgras voor in de tuin of op het balkon of dakterras? Of bent u wellicht op zoek naar kunstgras voor een speelveld op het schoolplein of bij het kinderdagverblijf? Breng eens een bezoek aan een van onze kijktuinen in de buurt van Herent om de verschillende kunstgrassen met eigen ogen te bekijken en rustig met elkaar te vergelijken. Maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Over ons kunstgras

Bij Ecograss creëren we kunstgrastoepassingen die nauwelijks van echt gras te onderscheiden zijn. Daarvoor maken we gebruik van Royal Grass. Dit kunstgras is speciaal ontwikkeld voor in de tuin en heeft daarom een zeer realistisch uiterlijk. Door diverse innovatieve technieken zijn de vezels nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Ze hebben een zeer natuurlijke glans en net als echte grassprieten een nerf in de rug van het blad. Bij de laatste modellen hebben de vezels zelfs stuk voor stuk een iets andere “groeirichting”, wat zorgt voor een extra dynamische grasmat. Het fraaie uiterlijk gaat gepaard met de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunt u het gazon intensief gebruiken en heeft het een jarenlange levensduur. Bovendien is Royal Grass gegarandeerd veilig voor de gezondheid en honderd procent recyclebaar.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kunstgras installatie in Herent

Een vakkundige plaatsing is cruciaal voor het uiteindelijke resultaat van uw gazon. Helaas onderschatten veel mensen wat er komt kijken bij het plaatsen van kunstgras. Bij Ecograss hebben we door onze jarenlange ervaring als kunstgrasspecialist en tuinaannemer de kennis en kunde in huis om voor iedere toepassing de juiste installatie te verzorgen. We kijken zorgvuldig naar het beoogde gebruik van de grasmat en passen de ondergrond en manier van installeren daarop aan. Uiteraard houden we zorgvuldig rekening met zaken als de afwatering. Zo weet u zeker dat u in de toekomst niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Voor tuinaannemers in Herent

Bent u als tuinarchitect of tuinaannemer in Herent op zoek naar topkwaliteit kunstgras om mee te werken? Bij Ecograss zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde zakelijke partners die er net als wij naar streven de mooiste tuinen te ontwerpen en te realiseren. We leveren kunstgras zonder installatie, maar als u geen ervaring heeft met het plaatsen van kunstgras kunnen wij de aanleg ook geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Dat doen we desgewenst in uw bedrijfskleding. Als u kunstgras bij ons koopt, ligt uw bestelling altijd de volgende dag voor u klaar. U kunt dus direct verder met uw project.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?