Kunstgras Bilzen

Maak u niet langer zorgen om de staat van uw gazon. Met kunstgras in uw tuin in Bilzen geniet u het hele jaar door van mooi groen gras, dat u intensief kunt gebruiken, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het onderhoud. Kunstgras is onder andere een geschikte oplossing als u kinderen of huisdieren heeft. Ook kunnen we kunstgras aanleggen op balkons en dakterrassen in Bilzen. Daarnaast kiezen steeds meer scholen en kinderdagverblijven voor kunstgras.

De voordelen van kunstgras

Een belangrijke reden om te kiezen voor kunstgras is het weinige onderhoud dat het nodig heeft. In tegenstelling tot echt gras hoeft u het nooit te maaien, verticuteren, bemesten of sproeien. In combinatie met de juiste beplanting en bestrating creëert u zodoende eenvoudig een onderhoudsvriendelijke tuin. Daarnaast wordt kunstgras niet modderig als het regent. De grasmat droogt snel op en kinderen kunnen er dus het hele jaar door op spelen zonder vies te worden. Waar natuurgras erg kwetsbaar is en al snel kampt met slijtageplekken, is kunstgras ontzettend sterk. Erg handig als u uw huisdier in de tuin wilt laten spelen. Verder is ons kunstgras een geschikte oplossing voor balkons, groendaken en als ondergrond voor schoolpleinen, speelplaatsen en sportveldjes.

Over Ecograss

Ecograss verzorgt al sinds 2006 de realisatie van de fraaiste projecten met kunstgras in Bilzen en omstreken. We kunnen volledige tuinen met kunstgras ontwerpen en aanleggen. Daarbij verzorgen we ook de graaf- en grondwerken. Bij het leggen van het kunstgras houden we altijd uitgebreid rekening met de beoogde toepassing, We luisteren zorgvuldig naar uw wensen en voorkeuren en stemmen het ontwerp en de installatie daar zorgvuldig op af. Door onze jarenlange ervaring (al sinds 2006) weten we precies waar we bij de installatie rekening mee moeten houden. We kunnen ieder gazon afwerken met passende borders, bomen en plantenbakken.

Bezoek een showtuin

Bezoek een van onze showtuinen in de buurt van Alken om onze collectie kunstgrassen te bekijken. We hebben de verschillende modellen aangelegd in overzichtelijke gazons in een realistische setting. De showtuinen zijn vrij te bezichtigen. Wilt u een rondleiding of persoonlijk advies? Maak dan vooraf een afspraak.

KUNSTGRAS COLLECTIE

Kiezen voor ONE-DNA™ kunstgras betekent kiezen voor meer dan alleen een product. Het vertegenwoordigt een weloverwogen besluit gericht op duurzaamheid, superieure kwaliteit, en het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

ONE-DNA™️ VISTA
ONE-DNA Vista

ONE DNA™ Vista is ideaal voor gezinnen met huisdieren of kinderen. De samenstelling van lichtgroene, donkergroene en lichtbruine vezels geeft dit gras een forest green uitstraling.

ONE-DNA™️ ELAN
ONE-DNAElan

Met ONE DNA™ Elan kies je voor een gazon dat de warmte en charme van de late zomer uitstraalt. De weelderige mat in verschillende groentinten levert een zeer natuurgetrouwe uitstraling op.

ONE-DNA™️ ORION

Ontdek ONE DNA™ Orion! Deze weelderige, zachte kunstgrasmat zorgt voor een rijk en luxueus gevoel. Versterkt met een lichtbruine rootzone voor een natuurgetrouwe uitstraling.

Kijktuin in de buurt van Bilzen

Woont u in Bilzen en bent u op zoek naar kunstgras van de hoogste kwaliteit? In onze kijktuinen hebben we onze complete kunstgrascollectie aangelegd in overzichtelijke gazons. Zo kunt u de kunstgrassen zelf bestuderen in een realistische opstelling en het model kiezen dat het best past bij uw voorkeuren. Maak voor een persoonlijke rondleiding wel even een afspraak.

Voor tuinaannemers in Bilzen

Ook als u tuinaannemer of architect bent en graag wilt werken met kunstgras, staan we voor u klaar. Als officiële leverancier van ONE-DNA™ kunstgras in Bilzen kunt u het kunstgras bij ons bestellen. Tevens leveren we alle benodigdheden voor de installatie. We kunnen de grasmat desgewenst voor u plaatsen, maar u kunt het kunstgras ook kopen zonder installatie. In dat geval verzorgen we uitgebreide product- en installatietrainingen. Op die manier kunt u uw klanten op professionele wijze informeren en weet u precies wat er nodig is voor een duurzame installatie.