KUNSTGRAS BILZEN

Kunstgras Bilzen

Maak u niet langer zorgen om de staat van uw gazon. Met kunstgras in uw tuin in Bilzen geniet u het hele jaar door van mooi groen gras, dat u intensief kunt gebruiken, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het onderhoud. Kunstgras is onder andere een geschikte oplossing als u kinderen of huisdieren heeft. Ook kunnen we kunstgras aanleggen op balkons en dakterrassen in Bilzen. Daarnaast kiezen steeds meer scholen en kinderdagverblijven voor kunstgras.

De voordelen van kunstgras

Een belangrijke reden om te kiezen voor kunstgras is het weinige onderhoud dat het nodig heeft. In tegenstelling tot echt gras hoeft u het nooit te maaien, verticuteren, bemesten of sproeien. In combinatie met de juiste beplanting en bestrating creëert u zodoende eenvoudig een onderhoudsvriendelijke tuin. Daarnaast wordt kunstgras niet modderig als het regent. De grasmat droogt snel op en kinderen kunnen er dus het hele jaar door op spelen zonder vies te worden. Waar natuurgras erg kwetsbaar is en al snel kampt met slijtageplekken, is kunstgras ontzettend sterk. Erg handig als u uw huisdier in de tuin wilt laten spelen. Verder is ons kunstgras een geschikte oplossing voor balkons, groendaken en als ondergrond voor schoolpleinen, speelplaatsen en sportveldjes.

Kunstgras-Bilzen

Over Ecograss

Ecograss verzorgt al sinds 2006 de realisatie van de fraaiste projecten met kunstgras in Bilzen en omstreken. We kunnen volledige tuinen met kunstgras ontwerpen en aanleggen. Daarbij verzorgen we ook de graaf- en grondwerken. Bij het leggen van het kunstgras houden we altijd uitgebreid rekening met de beoogde toepassing, We luisteren zorgvuldig naar uw wensen en voorkeuren en stemmen het ontwerp en de installatie daar zorgvuldig op af. Door onze jarenlange ervaring (al sinds 2006) weten we precies waar we bij de installatie rekening mee moeten houden. We kunnen ieder gazon afwerken met passende borders, bomen en plantenbakken.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Bezoek een showtuin

Bezoek een van onze showtuinen in de buurt van Alken om onze collectie kunstgrassen te bekijken. We hebben de verschillende modellen aangelegd in overzichtelijke gazons in een realistische setting. De showtuinen zijn vrij te bezichtigen. Wilt u een rondleiding of persoonlijk advies? Maak dan vooraf een afspraak.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Kijktuin in de buurt van Bilzen

Woont u in Bilzen en bent u op zoek naar kunstgras van de hoogste kwaliteit? In onze kijktuinen hebben we onze complete kunstgrascollectie aangelegd in overzichtelijke gazons. Zo kunt u de kunstgrassen zelf bestuderen in een realistische opstelling en het model kiezen dat het best past bij uw voorkeuren. Maak voor een persoonlijke rondleiding wel even een afspraak.

Over ons kunstgras

Bij Ecograss maken we alleen gebruik van Royal Grass®. Dit kunstgras combineert een prachtig uiterlijk met een ongekende robuustheid. Royal Grass® heeft de uiterlijke kenmerken van echt gras tot in detail bestudeerd en deze zorgvuldig nagebootst. Hierdoor is het kunstgras met het blote oog vrijwel niet van echt gras te onderscheiden. Door de stevige, veerkrachtige vezels en een dubbele backing kan het kunstgras bovendien tegen een stootje. Hierdoor is de grasmat intensief te gebruiken, bijvoorbeeld door spelende kinderen of huisdieren. Ook zijn de verschillende modellen uit de Royal Grass®-collectie geschikt voor sport- en speelveldjes op het schoolplein, bij het kinderdagverblijf of in de openbare ruimte.

Voor tuinaannemers in Bilzen

Ook als u tuinaannemer of architect bent en graag wilt werken met kunstgras, staan we voor u klaar. Als officiële leverancier van Royal Grass® in Bilzen kunt u het kunstgras bij ons bestellen. Tevens leveren we alle benodigdheden voor de installatie. We kunnen de grasmat desgewenst voor u plaatsen, maar u kunt het kunstgras ook kopen zonder installatie. In dat geval verzorgen we uitgebreide product- en installatietrainingen. Op die manier kunt u uw klanten op professionele wijze informeren en weet u precies wat er nodig is voor een duurzame installatie.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?