KUNSTGRAS COLLECTIE

Bij Ecograss werken we met uitsluitend met kwaliteits kunstgras. Onze kunstgrassen kenmerken zich door een natuurgetrouwe uitstraling, dat gekoppeld aan een jarenlange levensduur. Als verdeler en installateur leveren we kunstgras aan zowel zakelijke partners als particulieren. Daarbij kunnen we de aanleg van het kunstgras van begin tot eind voor u verzorgen.

ONE-DNA Vista

ONE-DNA™️ VISTA

ONE DNA™ Vista is ideaal voor gezinnen met huisdieren of kinderen. De samenstelling van lichtgroene, donkergroene en lichtbruine vezels geeft dit gras een forest green uitstraling.

€ 34,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW

ONE-DNAElan

ONE-DNA™️ ELAN

Met ONE DNA™ Elan kies je voor een gazon met de charme van een late zomer uitstraalt. De weelderige mat in verschillende groentinten levert een zeer natuurgetrouwe uitstraling op.

€ 39,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW

ONE-DNA-Orion

ONE-DNA™️ ORION

Ontdek ONE DNA™ Orion! Deze weelderige, zachte kunstgrasmat zorgt voor een rijk en luxueus gevoel. Versterkt met een lichtbruine rootzone voor een natuurgetrouwe uitstraling.

€ 42,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW

ONE-DNA™️ SAGE

Een weelderige en robuuste gazonlook het hele jaar door. De combinatie van groentinten en een moskleurige gekroesde vezel zorgt voor een natuurlijk ogende grasmat.

€ 44,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW

ROYAL GRASS AURA

De Royal Grass® Aura is een kort gemaaid gazon met een lente uitstraling. Zeer geschikt voor een dak of terras, maar kan ook voor je tuin.

€ 41,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW
Beperkt voorradig

ROYAL GRASS BLOOM

Dit hoge gazon heeft een natuurlijke en weelderige look waardoor de Royal Grass® Bloom bijna niet te onderscheiden is van écht gras.

€ 46,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW
Beperkt voorradig

ROYAL GRASS BLOSSOM

De fijne frisgroene grassprieten geven dit gazon een prachtige voorjaarslook. Maar maakt het ook perfect geschikt met blote voeten!

€ 46,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW
Beperkt voorradig

ROYAL GRASS BLISS

Door groene sprieten af te wisselen met een zongebruinde vezel onderscheidt de De Royal Grass® Bliss zich van de andere kunstgrassoorten.

€ 49,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW
Beperkt voorradig

BEZOEK 1 VAN ONZE KIJTUINEN EN LAAT U ADVISEREN

VOORDELEN KUNSTGRAS

De voordelen van kunstgras zijn talrijk; denk bijvoorbeeld aan het gegeven dat uw gazon altijd mooi groen blijft, terwijl het nauwelijks onderhoud vergt. U hoeft nooit meer gras te maaien of het gazon te sproeien. Ook tijdrovende klussen als kantjes steken, verticuteren en bemesten zijn verleden tijd. Zodoende kunt u uw kostbare vrije tijd optimaal benutten en op ieder gewenst moment genieten van uw tuin.

Het gazon droogt namelijk snel op en wordt nooit drassig of modderig. U heeft nooit last van ongedierte of molshopen en zowel kinderen als huisdieren kunt u laten spelen op het nieuwe gazon zonder dat zij vies worden of het gazon stukmaken. Ons kunstgras is bovendien veilig, zacht en milieuvriendelijk. Overweegt u kunstgras in de tuin? Lees in ons aanlegplan hoe u dat zelf kunt realiseren.

KUNSTGRAS VOOR ANDERE TOEPASSINGEN?

Ben je op zoek naar een oersterk gras voor het schoolplein, de speelplaats of sportveldje? Zoek niet langer.

GARANTIE KUNSTGRAS

Royal Grass geeft 15 jaar garantie op al haar kunstgrassen. Daarvoor geldt echter wel dat de plaatsing moet zijn uitgevoerd door Ecograss of een andere erkende installateur. Wij vertellen u graag meer over de garantievoorwaarden.