ROYAL GRASS© KUNSTGRAS

Kwaliteits kunstgras?

Bij Ecograss werken we al jarenlang uitsluitend met producten van Royal Grass. In 2003 was Royal Grass het eerste merk dat kunstgras op de markt bracht dat speciaal was ontwikkeld voor tuintoepassingen. Het kunstgras van Royal Grass kenmerkt zich door de meest natuurgetrouwe uitstraling, dat gekoppeld aan een jarenlange levensduur.

De nieuwe rebel backing, zorgt er ook nog eens voor dat het gras 100% recyclebaar is.

Ecograss is sinds 2012 een van de erkende dealers van Royal Grass in België. Als verdeler en installateur leveren we kunstgras aan zowel zakelijke partners als particulieren. Daarbij kunnen we de aanleg van het kunstgras van begin tot eind voor u verzorgen.

Kunstgras voor tuin, dak-toepassingen

ROYAL GRASS BLOOM

Dit hoge gazon heeft een natuurlijke en weelderige look waardoor de Royal Grass® Bloom bijna niet te onderscheiden is van écht gras.

Huisdieren
Huisdieren
Huisdieren

€ 46,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW

ROYAL GRASS BLOSSOM

De fijne frisgroene grassprieten geven dit gazon een prachtige voorjaarslook. Maar maakt het ook perfect geschikt met blote voeten!

Huisdieren
Huisdieren
Balkon/Dakterras

€ 46,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW

ROYAL GRASS    BLISS

Vol en zomers! Door groene sprieten af te wisselen met een zongebruinde vezel onderscheidt de De Royal Grass® Bliss zich van de andere kunstgrassoorten.

Huisdieren
Naast zwembad
Balkon/Dakterras

€ 49,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW

CONTACTEER ONS VOOR MEER ADVIES.

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
null
Hoge kwaliteitsnormen
null
15 jaar garantie
null
100% recycleerbaar
Royal Grass Lush

ROYAL GRASS LUSH

De Royal Grass® Lush is de kortere versie van de Bliss, semi – hoog gras met een extra weelderige uitstraling door de ReaDY® technologie.

Tuin
Huisdieren
Dakterras

€ 44,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW

Royal Grass Sense

ROYAL GRASS SENSE

De fijne frisgroene grassprieten geven dit gazon een prachtige voorjaarslook. Maar maakt het ook perfect geschikt met blote voeten!

Tuin
Huisdieren
Natuurlijke uitstraling

€ 44,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW

ROYAL GRASS AURA

De Royal Grass® Aura is een kort gemaaid gazon met een lente uitstraling. Door de extreem zachte en volle grassprieten is deze grassoort zeer geschikt voor op een dak of terras, maar kan evengoed aangelegd worden in je tuin.

Huisdieren
Kort gemaaid
Dakterras/Balkon

€ 41,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW

Royal-Grass-Wave

ROYAL GRASS WAVE

De Royal Grass® Wave is net zoals een vers gemaaid gazon. Doordat de grassprieten wat verder uit elkaar staan krijgt je tuin een strakke luchtige look.

Huisdieren
Welnesstuin
Kort gemaaid

€ 39,95 / m²

Prijzen incl. 21% BTW

BEZOEK 1 VAN ONZE KIJTUINEN EN LAAT U ADVISEREN

VOORDELEN KUNSTGRAS

De voordelen van kunstgras zijn talrijk; denk bijvoorbeeld aan het gegeven dat uw gazon altijd mooi groen blijft, terwijl het nauwelijks onderhoud vergt. U hoeft nooit meer gras te maaien of het gazon te sproeien. Ook tijdrovende klussen als kantjes steken, verticuteren en bemesten zijn verleden tijd. Zodoende kunt u uw kostbare vrije tijd optimaal benutten en op ieder gewenst moment genieten van uw tuin.

Het gazon droogt namelijk snel op en wordt nooit drassig of modderig. U heeft nooit last van ongedierte of molshopen en zowel kinderen als huisdieren kunt u laten spelen op het nieuwe gazon zonder dat zij vies worden of het gazon stukmaken. Ons kunstgras is bovendien veilig, zacht en milieuvriendelijk. Overweegt u kunstgras in de tuin? Lees in ons aanlegplan hoe u dat zelf kunt realiseren.

KUNSTGRAS VOOR ANDERE TOEPASSINGEN?

Ben je op zoek naar een oersterk gras voor het schoolplein, de speelplaats of sportveldje? Zoek niet langer.

GARANTIE KUNSTGRAS

Royal Grass geeft 15 jaar garantie op al haar kunstgrassen. Daarvoor geldt echter wel dat de plaatsing moet zijn uitgevoerd door Ecograss of een andere erkende installateur. Wij vertellen u graag meer over de garantievoorwaarden.