KUNSTGRAS

Ons kunstgras van het merk Royal Grass® heeft een minimale levensduur van 15 jaar, ziet er ongekend realistisch uit en vraagt vrijwel geen onderhoud. Daarmee is kunstgras niet alleen een mooie en onderhoudsvriendelijke oplossing voor in de tuin, het is ook nog eens een voordelige investering. U kunt kiezen uit een breed assortiment aan verschillende soorten kunstgras en ieder model heeft zijn eigen kenmerken. Wilt u bijvoorbeeld sierlijke lange grassprieten of gaat u voor een strak gemaaid gazon? Hieronder leest u meer over de specifieke kenmerken van ieder model en de prijs per vierkante meter.

DE MEEST NATUURLIJKE GRASSEN

De meest recente modellen uit onze collectie zijn voorzien van de speciale ReaDY®-technologie. Deze innovatie zorgt ervoor dat het kunstgras extra natuurgetrouw oogt. De vezels staan namelijk niet, zoals voorheen gebruikelijk, allemaal dezelfde kant op, maar hebben net als echte grassprieten stuk voor stuk een eigen “groeirichting”. Dit zorgt ervoor dat het gras extra speels en ongerept oogt.

Royal-Grass-Wave
ROYAL GRASS® WAVE

Heb je het liefst dat jouw gazon eruitziet alsof het kortgeleden gemaaid is? Met vezels van 36mm oogt Royal Grass® Wave alsof de grasmaaier er vorige week overheen is geweest. ReaDY® zorgt er daarbij voor dat het gazon een speels karakter behoudt.

Lengte vezels: 36 mm

€ 33,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Sense
ROYAL GRASS® SENSE

Geniet van kunstgras met een heerlijk ‘wilde’ uitstraling. Royal Grass® Sense valt op door mooie lange vezels met een natuurlijke groeirichting. Hierdoor is dit kunstgras bij uitstek geschikt als je op zoek bent naar een gazon met een ongerept karakter.

Lengte vezels: 52 mm

€ 39,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Lush
ROYAL GRASS® LUSH

Weelderig, dat is de omschrijving die het best past bij Royal Grass® Lush. Ook dit model maakt gebruik van SunTEC® en ReaDY®, waardoor het gazon een warme, zachtgroene tint en een natuurlijke groeirichting heeft. In vergelijking met Royal Grass® Bliss is dit kunstgras iets korter.

Lengte vezels: 42 mm

€ 39,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Aura
ROYAL GRASS® AURA

Kunstgras met de uitstraling van vers gemaaid gras. De combinatie van wat kortere vezels, een natuurlijke groeirichting en een frisgroene tint ademt Royal Grass® Aura één en al lente. Dit kunstgras is onder andere erg geschikt om de kinderen lekker op te laten spelen.

Lengte vezels: 30 mm

€ 36,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Bloom
ROYAL GRASS® BLOOM

Een hoog, fraai kroezend gazon dat toch lekker stevig en veerkrachtig is. Royal Grass® Bloom is ideaal voor een prachtig gazon dat intensief gebruikt kan worden en daarmee een ideaal model voor een tuin waar de kinderen lekker in kunnen spelen en sporten.

Lengte vezels: 52 mm

€ 41,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Sense
ROYAL GRASS® BLOSSOM

Deze volle grasmat met volgroene kleuren geeft iedere tuin een prachtig weelderig karakter. Het gras ziet er door de fijne lengte niet alleen zeer fraai uit, de natuurlijk kroezende vezels voelen ook heerlijk aan je voeten en zijn een plezier om op te lopen.

Lengte vezels: 50 mm

€ 41,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal-Grass-Bliss
ROYAL GRASS® BLISS

Vol en zomers! Door groene sprieten afgewisseld met een zongebruinde vezel krijgt dit gras een zeer warme uitstraling. Tel daar de natuurlijke groeirichting, de rijke grasbezetting en de weelderig lange vezels bij op en je hebt een prachtig volle, zomerse grasmat.

Lengte vezels: 52 mm

€ 44,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

In deze video hieronder leggen we uit hoe de ReaDY®-technologie werkt en waarom de kunstgrassen hierboven er zo natuurlijk uitzien.

ANDERE KUNSTGRASSEN

Royal Grass® heeft ook een reeks fraaie kunstgrassen zonder de ReaDY®-technologie, maar met MiNT® voor een realistische glans en V-shape®. Door deze laatste technologie hebben alle vezels een nerf in de lengte van het blad en zijn zij extra veerkrachtig.

Royal-Grass-Silk-35
ROYAL GRASS® SILK 35

De naam verraadt het al: dit kunstgras voelt zijdezacht aan. Laat u echter niet in de luren leggen door het zachtaardige uiterlijk van deze grasmat. Royal Grass® Silk 35 is ontzettend stevig en daardoor geschikt voor actief gebruik. Bij uitstek een kunstgras voor gezinnen met kinderen.

Lengte vezels: 35 mm

€ 39,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass®-Deluxe
ROYAL GRASS® DELUXE

Met drie verschillende tinten groen heeft Royal Grass® Deluxe een prachtig uiterlijk. Dat wordt gecombineerd met een ontzettend duurzaam karakter, waardoor de grasmat actief gebruikt kan worden en geschikt is voor allerlei doeleinden.

Lengte vezels: 36 mm

€ 42,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

BEZEOEK ONZE KIJTUIN EN LAAT U ADVISEREN

Wilt u de verschillende kunstgrassen op uw gemak met elkaar vergelijken? Bezoek een van onze kijktuinen om de diverse modellen rustig te bestuderen. Loop er op uw gemak overheen en neem gerust de tijd om er even op te gaan zitten. Onze kunstgrasexperts geven u graag een rondleiding.

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras?

VOORDELEN KUNSTGRAS

De voordelen van kunstgras zijn talrijk; denk bijvoorbeeld aan het gegeven dat uw gazon altijd mooi groen blijft, terwijl het nauwelijks onderhoud vergt. U hoeft nooit meer gras te maaien of het gazon te sproeien. Ook tijdrovende klussen als kantjes steken, verticuteren en bemesten zijn verleden tijd. Zodoende kunt u uw kostbare vrije tijd optimaal benutten en op ieder gewenst moment genieten van uw tuin.

Het gazon droogt namelijk snel op en wordt nooit drassig of modderig. U heeft nooit last van ongedierte of molshopen en zowel kinderen als huisdieren kunt u laten spelen op het nieuwe gazon zonder dat zij vies worden of het gazon stukmaken. Ons kunstgras is bovendien veilig, zacht en milieuvriendelijk. Overweegt u kunstgras in de tuin? Lees in ons aanlegplan hoe u dat zelf kunt realiseren.

KWALITEIT KUNSTGRAS

Bij Ecograss werken we al jarenlang uitsluitend met producten van Royal Grass®. In 2003 was Royal Grass® het eerste merk dat kunstgras op de markt bracht dat speciaal was ontwikkeld voor tuintoepassingen. Het kunstgras van Royal Grass® kenmerkt zich door een ongekend realistisch uiterlijk, dat wordt gekoppeld aan een jarenlange levensduur. Het kunstgras wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en is gegarandeerd veilig voor de gezondheid.

Ecograss is sinds 2012 een van de erkende dealers van Royal Grass® in België. Als verdeler en installateur leveren we kunstgras aan zowel zakelijke partners als particulieren. Daarbij kunnen we de aanleg van het kunstgras van begin tot eind voor u verzorgen.

Erkend dealer royal grass

GARANTIE KUNSTGRAS

Royal Grass® geeft 15 jaar garantie op al haar kunstgrassen. Daarvoor geldt echter wel dat de plaatsing moet zijn uitgevoerd door Ecograss of een andere erkende installateur. Wij vertellen u graag meer over de garantievoorwaarden.

Menu