KUNSTGRAS

Ons kunstgras van het merk Royal Grass® heeft een minimale levensduur van 15 jaar, ziet er ongekend realistisch uit en vraagt vrijwel geen onderhoud. Daarmee is kunstgras niet alleen een mooie en onderhoudsvriendelijke oplossing voor in de tuin, het is ook nog eens een voordelige investering. U kunt kiezen uit een breed assortiment aan verschillende soorten kunstgras en ieder model heeft zijn eigen kenmerken. Wilt u bijvoorbeeld sierlijke lange grassprieten of gaat u voor een strak gemaaid gazon? Hieronder leest u meer over de specifieke kenmerken van ieder model en de prijs per vierkante meter.

DE MEEST NATUURLIJKE GRASSEN

De meest recente modellen uit onze collectie zijn voorzien van de speciale ReaDY®-technologie. Deze innovatie zorgt ervoor dat het kunstgras extra natuurgetrouw oogt. De vezels staan namelijk niet, zoals voorheen gebruikelijk, allemaal dezelfde kant op, maar hebben net als echte grassprieten stuk voor stuk een eigen “groeirichting”. Dit zorgt ervoor dat het gras extra speels en ongerept oogt.

ROYAL GRASS® WAVE

Royal Grass® Wave heeft de uitstraling van een grasmat die kortgeleden gemaaid is. De gekroesde vezels zorgen er echter voor dat het gras nooit te statisch oogt.

Lengte vezels: 36 mm

€ 33,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

ROYAL GRASS® SENSE

De lange, sierlijk kroezende vezels geven de grasmat een speelse aanblik. Een beetje als een weelderig grasveld midden in een mooi natuurgebied.

Lengte vezels: 52 mm

€ 39,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Kunstgras Lush

ROYAL GRASS® LUSH

Doordat de vezels extra dicht op elkaar staan, oogt de grasmat nóg voller. De combinatie van groene en herfstgele vezels geven het gras een nazomerse aanblik.

Lengte vezels: 42 mm

€ 39,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

In deze video hieronder leggen we uit hoe de ReaDY®-technologie werkt en waarom de kunstgrassen hierboven er zo natuurlijk uitzien.

ANDERE KUNSTGRASSEN

Royal Grass® heeft ook een reeks fraaie kunstgrassen zonder de ReaDY®-technologie, maar met MiNT® voor een realistische glans en V-shape®. Door deze laatste technologie hebben alle vezels een nerf in de lengte van het blad en zijn zij extra veerkrachtig.

Royal Grass® Seda

ROYAL GRASS® SEDA

Een strak kunstgras met een stevig karakter en lichte gewicht is dit kunstgras onder andere erg geschikt voor vele toepassingen.

Lengte vezels: 30 mm

€ 29,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Silk 35

ROYAL GRASS® SILK 35

Royal Grass® Silk 35 is uitermate geschikt voor een mooi, strak gazon in de tuin, maar ook voor toepassingen op het dak of balkon.

Lengte vezels: 35 mm

€ 39,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

Royal Grass® Deluxe

ROYAL GRASS® DELUXE

Royal Grass® Deluxe staat voor stevigheid met een zeer fraai uiterlijk. Door drie verschillende tinten groen oogt dit gras extra levendig.

Lengte vezels: 36 mm

€ 42,95 / m²

Prijs is incl. 21% BTW

BEZEOEK ONZE KIJTUIN EN LAAT U ADVISEREN

Wilt u de verschillende kunstgrassen op uw gemak met elkaar vergelijken? Bezoek een van onze kijktuinen om de diverse modellen rustig te bestuderen. Loop er op uw gemak overheen en neem gerust de tijd om er even op te gaan zitten. Onze kunstgrasexperts geven u graag een rondleiding.

Voor welke toepassing ben je op zoek naar kunstgras?

VOORDELEN KUNSTGRAS

De voordelen van kunstgras zijn talrijk; denk bijvoorbeeld aan het gegeven dat uw gazon altijd mooi groen blijft, terwijl het nauwelijks onderhoud vergt. U hoeft nooit meer gras te maaien of het gazon te sproeien. Ook tijdrovende klussen als kantjes steken, verticuteren en bemesten zijn verleden tijd. Zodoende kunt u uw kostbare vrije tijd optimaal benutten en op ieder gewenst moment genieten van uw tuin.

Het gazon droogt namelijk snel op en wordt nooit drassig of modderig. U heeft nooit last van ongedierte of molshopen en zowel kinderen als huisdieren kunt u laten spelen op het nieuwe gazon zonder dat zij vies worden of het gazon stukmaken. Ons kunstgras is bovendien veilig, zacht en milieuvriendelijk. Overweegt u kunstgras in de tuin? Lees in ons aanlegplan hoe u dat zelf kunt realiseren.

KWALITEIT KUNSTGRAS

Bij Ecograss werken we al jarenlang uitsluitend met producten van Royal Grass®. In 2003 was Royal Grass® het eerste merk dat kunstgras op de markt bracht dat speciaal was ontwikkeld voor tuintoepassingen. Het kunstgras van Royal Grass® kenmerkt zich door een ongekend realistisch uiterlijk, dat wordt gekoppeld aan een jarenlange levensduur. Het kunstgras wordt op milieuvriendelijke wijze geproduceerd en is gegarandeerd veilig voor de gezondheid.

Ecograss is sinds 2012 een van de erkende dealers van Royal Grass® in België. Als verdeler en installateur leveren we kunstgras aan zowel zakelijke partners als particulieren. Daarbij kunnen we de aanleg van het kunstgras van begin tot eind voor u verzorgen.

Erkend dealer royal grass

GARANTIE KUNSTGRAS

Royal Grass® geeft 15 jaar garantie op al haar kunstgrassen. Daarvoor geldt echter wel dat de plaatsing moet zijn uitgevoerd door Ecograss of een andere erkende installateur. Wij vertellen u graag meer over de garantievoorwaarden.

Menu