Kunstgras Alken

Wilt u kunnen genieten van een tuin die even praktisch als mooi is? Van een gazon dat nooit modderig wordt en altijd te bespelen blijft? Van een balkon of dakterras waar u heerlijk op kunt ontspannen? Ecograss realiseert de mooiste kunstgrasvoorzieningen in Alken. Zo leggen we kunstgras in tuinen, op balkons en dakterrassen en voor scholen en kinderdagverblijven. Daarbij kunnen we ieder project van begin tot eind voor u verzorgen.

Kunstgras voordelen

De voordelen van kunstgras zijn evident: grasmaaien is verleden tijd, het gazon verandert nooit in een modderpoel en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over ongedierte en grasziektes. We kunnen het overal voor u aanleggen, ook op balkons en dakterrassen en door de hoge kwaliteit is ons kunstgras ook erg geschikt voor schoolpleinen, speeltuinen en kinderdagverblijven in Alken. Het grasveld droogt direct na een regenbui weer op waardoor de kinderen er het hele jaar door op kunnen spelen zonder vies te worden. Ook is kunstgras een uitstekende oplossing als u huisdieren heeft die graag in de tuin spelen. Ons kunstgras is namelijk ontzettend sterk en slijtvast, hondenurine richt geen schade aan en de hond zal minder snel de neiging hebben om in het gazon te gaan graven.

Over Ecograss

Ecograss heeft al meer dan 2006 ervaring met het ontwerpen, voorbereiden en realiseren van kunstgrasvoorzieningen in Alken en omstreken. We beschikken over een ruim aanbod aan topkwaliteit kunstgrassen en kunnen die direct voor u installeren, inclusief graaf- en grondwerken. Daarbij houden we altijd zorgvuldig rekening met uw persoonlijke wensen en het beoogde gebruik van de grasmat. We leggen onder andere kunstgras voor siertuinen, gezinnen met kinderen en tuinen waar huisdieren in kunnen spelen. Daarnaast plaatsen we kunstgras op balkons en dakterrassen. Ook realiseren we sport- en spelvoorzieningen, bijvoorbeeld voor op scholen of bij een kinderdagverblijf in Alken.

Bezoek een showtuin

Bezoek een van onze showtuinen in de buurt van Alken om onze collectie kunstgrassen te bekijken. We hebben de verschillende modellen aangelegd in overzichtelijke gazons in een realistische setting. De showtuinen zijn vrij te bezichtigen. Wilt u een rondleiding of persoonlijk advies? Maak dan vooraf een afspraak.

KUNSTGRAS COLLECTIE

Kiezen voor ONE-DNA™ kunstgras betekent kiezen voor meer dan alleen een product. Het vertegenwoordigt een weloverwogen besluit gericht op duurzaamheid, superieure kwaliteit, en het dragen van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

ONE-DNA™️ VISTA
ONE-DNA Vista

ONE DNA™ Vista is ideaal voor gezinnen met huisdieren of kinderen. De samenstelling van lichtgroene, donkergroene en lichtbruine vezels geeft dit gras een forest green uitstraling.

ONE-DNA™️ ELAN
ONE-DNAElan

Met ONE DNA™ Elan kies je voor een gazon dat de warmte en charme van de late zomer uitstraalt. De weelderige mat in verschillende groentinten levert een zeer natuurgetrouwe uitstraling op.

ONE-DNA™️ ORION

Ontdek ONE DNA™ Orion! Deze weelderige, zachte kunstgrasmat zorgt voor een rijk en luxueus gevoel. Versterkt met een lichtbruine rootzone voor een natuurgetrouwe uitstraling.

Kunstgras laten plaatsen in Alken

Het plaatsen van kunstgras is een specialistische klus, vooral als de grasmat bestemd is voor intensief gebruik. Bij Ecograss leggen we al sinds 2006 kunstgras voor uiteenlopende toepassingen. Zodoende weten we op iedere locatie en voor ieder soort gebruik precies wat de juiste opbouw is en waar we rekening mee moeten houden bij de installatie. We kunnen het volledige project van ontwerp tot oplevering voor u verzorgen. Daarvoor komen we vooraf altijd op locatie langs om te onderzoeken wat de prominente kijkrichtingen zijn, de nodige opmetingen te verrichten en de bodemomstandigheden in kaart te brengen. Op basis daarvan maken we een legplan. We zorgen voor een passende ondergrond, plaatsen de grasmat en kunnen het geheel afwerken met borders en bomen. U heeft zelf dus nergens omkijken naar.

Over ons kunstgras

Ecograss levert en legt uitsluitend ONE-DNA™ kunstgras. Het bijzondere aan dit kunstgras is dat het speciaal is ontwikkeld voor toepassingen in een leefomgeving, zoals in de tuin, op het balkon of op het schoolplein. Dit ziet u onder andere aan het uiterlijk: het kunstgras heeft door het gebruik van innovatieve ontwikkelingen alle uiterlijke kenmerken van echt gras. Verder is het kunstgras zeer stevig en slijtvast. Daardoor heeft het een jarenlange levensduur en kunt u het intensief gebruiken. Alle ONE-DNA™ producten voldoen aan de strengste Europese veiligheidseisen, terwijl het kunstgras op een milieuvriendelijke manier wordt ontwikkeld. Als klant in Alken ontvangt u 15 jaar garantie op ONE-DNA™ kunstgras dat is aangelegd door een erkende leverancier als Ecograss.

Voor tuinaannemers in Alken

We leveren niet alleen kunstgras aan particulieren in Alken maar ook aan zakelijke klanten als tuinarchitecten en tuinaannemers. Bestel kunstgras bij ons en wij zorgen dat het de volgende dag voor u klaarligt. Ook kunt u bij ons terecht voor alle benodigdheden voor de installatie. We geven product- en installatietrainingen zodat u uw klanten kunt voorzien van betrouwbaar advies en het kunstgras vakkundig kunt plaatsen. Laat u de installatie liever aan ons over? Ook dat is mogelijk. We verzorgen de aanleg desgewenst in uw bedrijfskleding.