KUNSTGRAS ZONHOVEN

Kunstgras Zonhoven

Heeft u er genoeg van dat uw gazon in Zonhoven continue kampt met gele, bruine of kale plekken? Heeft u weinig tijd voor het onderhoud van uw tuin? Of komen uw kinderen continue binnen met kleren die onder de modder zitten? Met kunstgras in de tuin ligt uw gazon er altijd pico bello bij, heeft u weinig omkijken naar het onderhoud ervan en kunnen de kinderen in de tuin spelen zonder vies te worden. Ecograss realiseert al jarenlang de mooiste kunstgrasvoorzieningen in Zonhoven en omstreken en kan ieder project, groot of klein, van begin tot eind voor u verzorgen.

De voordelen van kunstgras

Kies voor kunstgras en u heeft nooit meer last van vervelende onderhoudsklussen als grasmaaien, verticuteren, kantjes steken en bemesten. Het gazon hoeft niet gesproeid te worden als het een tijdje niet regent en uw grasveld ligt er het hele jaar door prachtig bij, ongeacht de weersomstandigheden. Het gazon is zelfs direct na een flinke regenbui weer te betreden en verandert nooit in een modderpoel. Daarmee is het een uitkomst als u kinderen of huisdieren heeft. Door de hoge kwaliteit van ons Royal Grass® kunstgras is het zelfs geschikt voor schoolpleinen en kinderdagverblijven. Ook plaatsen we bij Ecograss kunstgras voor balkons, daktuinen en groendaken.

Kunstgras-Zonhoven

Over ons

Ecograss zorgt voor groen in een samenleving die steeds verder verstedelijkt. Door kunstgras aan te leggen voor toepassingen rond het huis en op school zorgen we dat u, uw kinderen en huisdieren op ieder gewenst moment kunnen genieten van een fijn gazon. Dat doen we al sinds 2006, dus we weten voor ieder project precies waar we rekening mee moeten houden. We luisteren altijd goed naar uw wensen en voorkeuren en stemmen de installatie daar zorgvuldig op af.

V-shape-kunstgras
MiNT-technology
Ready-technologie
Veilig-kunstgras
15-jaar-garantie kunstgras

Bezoek een kijktuin

Wilt u kunstgras kopen? Dan is het beter om niet te vertrouwen op een staaltje. Kom daarom eens langs in een van onze kijktuinen. Hier hebben we al onze kunstgrassen aangelegd in mooie gazons, omringd door bestrating en beplanting. Zo krijgt u een realistisch beeld van het uiterlijk en de onderlinge verschillen tussen de diverse modellen. De kijktuinen zijn vrij te bezichtigen. Maak voor persoonlijk advies een afspraak.

Over Royal Grass®

Als u kunstgras laat leggen in uw tuin, dan wilt u natuurlijk niet dat het er ”nep” uitziet. Met ons kunstgras van het merk Royal Grass® hoeft u daar in ieder geval niet bang voor te zijn. Dit kwaliteitskunstgras is namelijk speciaal ontwikkeld voor in de tuin en bootst alle uiterlijke kenmerken van echt gras tot in detail na. Het fraaie uiterlijk gaat gepaard met een ongekende stevigheid. Daardoor is het kunstgras intensief te gebruiken, bijvoorbeeld door spelende kinderen, met huisdieren en zelfs als ondergrond voor een speeltuin. Royal Gras® heeft een jarenlange levensduur. U ontvangt dan ook 15 jaar garantie van de fabrikant. Een ander belangrijk kenmerk is de veiligheid: Royal Grass® heeft het NEN EN 71-3 keurmerk, wat betekent dat het aan dezelfde eisen voldoet als kunststof kinderspeelgoed.

ROYAL GRASS SENSE

Royal Grass Sense heeft 52 mm lange vezels, is heerlijk zacht en oogt uiterst natuurgetrouw. Dat komt niet in de laatste plaats doordat het gras zeer fraai kroest.

ROYAL GRASS LUSH
Kunstgras Lush

Sommige vezels hebben een geelbruine kleur, wat zorgt voor een warme, nazomerse uitstraling. De grasmat oogt extra vol doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan.

ROYAL GRASS WAVE

Zeer natuurlijk ogend kunstgras met een 36 mm lange gekroesde vezel. en een zeer realistische kleur. De rijke grasbezetting heeft dit kunstgras bovendien een zeer volle uitstraling.

Plaatsing in Zonhoven

De installatie is van groot belang voor het uiteindelijke resultaat van uw grasmat. Bij het aanleggen van kunstgras komt echter meer kijken dan u misschien verwacht. Een ongeschikte ondergrond, gebrekkige snijranden of het ontbreken van een kantopsluiting kunnen bijvoorbeeld voor grote problemen als verzakkingen, ongedierte, wateroverlast en verschuivingen zorgen. Daarom is het vaak verstandig het kunstgras te laten plaatsen door een expert. Ecograss legt al sinds 2006 kunstgras in Zonhoven en omstreken. Daarvoor komen we vooraf altijd bij u langs om het perceel op te meten, de bodem te inspecteren en de situatie te beoordelen. We luisteren altijd zorgvuldig naar uw wensen en verwachtingen en stemmen de installatie daar zorgvuldig op af. We kunnen ieder project voor u verzorgen inclusief graaf- en grondwerken, plaatsing en afwerking met bomen, plantenbakken en borders.

Voor zakelijke partners in Zonhoven

Ook zakelijke klanten als tuinarchitecten of -aannemers kunnen bij ons terecht voor kwaliteitskunstgras. Als officiële dealer van Royal Grass® kunstgras in Zonhoven kunt u kunstgras bij ons bestellen. We zorgen dat het kunstgras de volgende dag voor u beschikbaar is en kunnen de installatie desgewenst voor u verzorgen, eventueel in uw bedrijfskledij. Ook verzorgen we product- en installatietrainingen voor tuinaannemers in Zonhoven, zodat u uw klanten deskundig kunt informeren en het kunstgras zelf professioneel aan kunt leggen.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?