KUNSTGRAS VOOR SCHOLEN

Kunstgras is een perfect alternatief als ondergrond voor scholen. Het is duurzaam, schoon, veilig en sterk want kunstgras op scholen wordt zeer intensief gebruikt. Royal Grass heeft diverse kunstgrassen die extra stevig en slijtvast zijn en daarom geschikt zijn voor gebruik op schoolpleinen en speelplaatsen. Kunstgrassen als Royal Grass XPlay en Royal Grass Ultra zijn zo sterk dat zij het hele jaar door, dag in dag uit, bij alle weersomstandigheden gebruikt kunnen worden door de spelende leerlingen.

KWALITEIT KUNSTGRAS VOOR SCHOLEN

De kwaliteit van het kunstgras is cruciaal wanneer het gebruikt wordt op school. Dagelijks rennen en spelen er tientallen of zelfs honderden leerlingen op en dus moet het kunstgras tegen een stootje kunnen. Daarom heeft Royal Grass kunstgras ontwikkeld dat speciaal bedoeld is om op te spelen. De vezels en de backing zijn van de allerhoogste kwaliteit waardoor het grastapijt extra slijtvast is.

In onderstaande video wordt duidelijk waarom kunstgras voor scholen een ideale oplossing is.

De kunstgrassen voor speelvelden van Royal Grass zijn uitvoerig getest. Een van de tests die is uitgevoerd, is de zogenoemde flat sole test. Bij deze test wordt onderzocht hoe goed het kunstgras bestand is tegen de impact van platte schoenzolen tijdens het sporten. De kunstgrassen van Royal Grass scoorden de hoogste scores tijdens deze test. Royal Grass XPlay is zeer geschikt voor plaatsing op schoolpleinen, maar bijvoorbeeld ook voor speeltuinen in de openbare ruimte of bij een crèche.

KUNSTGRAS MILIEUVRIENDELIJK

Een school die iedere dag bezig is met de toekomst van haar leerlingen, wil natuurlijk dat het kunstgrasveld niet schadelijk is voor het milieu. Kunstgras van Royal Grass is honderd procent recyclebaar en tijdens het productieproces worden geen zware metalen gebruikt. Niet voor niets heeft Royal Grass het Singapore Green Label ontvangen. Daarnaast is het ook zeer eenvoudig in onderhoud.

KUNSTGRAS PLAATSEN

Wanneer kunstgras zo intensief gebruikt wordt als op een school of een speelplaats, dan is het van groot belang dat het grastapijt op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Royal Grass werkt uitsluitend samen met ervaren tuinprofessionals als leveranciers. Zij kunnen het kunstgras op optimale wijze voor u installeren.

Kunstgras scholen

Benieuwd of kunstgras iets is voor u?