SERVICE VOOR TUINAANNEMERS

Wilt u als tuinaannemer graag werken met kunstgras? Ecograss fungeert als officiële dealer van Royal Grass ook als servicepunt voor zakelijke partners. Laat uw klanten profiteren van de voordelen van kunstgras. We werken graag samen met (tuin)aannemers en tuinarchitecten die net als wij streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit en de beste service. Daarbij kunt u direct profiteren van de jarenlange ervaring van Ecograss. U kunt het kunstgras namelijk niet alleen voordelig bij ons inkopen, we nemen u desgewenst ook (een deel van) de installatie uit handen. Tevens kunnen we product- en installatietrainingen voor u verzorgen.

Bent u tuinaannemer en wilt u meer te weten komen over onze service of over Royal Grass kunstgras? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in een van onze kijktuinen in As of Pelt.

KUNSTGRAS INKOPEN

Heeft u regelmatig klanten die graag een gazon in de tuin willen, maar opzien tegen het onderhoud ervan? Dan is Royal Grass kunstgras een uitstekende oplossing. Het kunstgras heeft een zeer natuurgetrouwe uitstraling, maar vergt nagenoeg geen onderhoud, waardoor het een geschikte oplossing is voor klanten met weinig tijd om in de tuin te werken of mensen die een dagje ouder worden. Bij Ecograss staan we graag klaar voor zakelijke partners als (tuin)aannemers. We leveren kunstgras zowel met als zonder plaatsing.

Alle producten zijn op voorraad beschikbaar. Hierdoor zijn de wachttijden minimaal. Neem daags tevoren contact met ons op en wij leggen de gewenste hoeveelheid kunstgras voor u klaar.

Als gepassioneerd tuinaannemer wilt u natuurlijk niet dat het kunstgras er ‘nep’ uitziet, waardoor het gebruik ervan een negatieve invloed heeft op het uiterlijk van het tuinontwerp. Gelukkig ziet het Royal Grass er levensecht uit. Het kunstgras is speciaal ontwikkeld voor tuindoeleinden, waardoor er veel aandacht is besteed aan het uiterlijk ervan. Zo hebben de vezels een natuurlijke V-vorm en realistische glans, maar het meest onderscheidende is misschien nog wel de natuurlijke ‘groeirichting’. De grassprieten staan niet allemaal dezelfde kant op, maar hebben net als echt gras stuk voor stuk een andere positie, waardoor de grasmat zeer levendig oogt.

Als vakman wilt u uw klanten natuurlijk de beste producten aanbieden. Royal Grass is zo’n kwaliteitsproduct. Dat ziet u onder andere terug aan de dubbele backing, hoge kwaliteit vezels en uv-filters. Hierdoor heeft iedere grasmat een jarenlange levensduur. Niet voor niets geeft Royal Grass 15 jaar garantie, door middel van een officieel garantiecertificaat. Het kunstgras wordt bovendien op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, is volledig recyclebaar en 100% veilig.

Voert u ieder onderdeel van de klus het liefst zelf uit, maar heeft u geen ervaring met het plaatsen van kunstgras? Ecograss kan een professionele plaatsingstraining voor u verzorgen, zodat u leert wat er komt kijken bij een duurzame kunstgrasinstallatie. Daarnaast verzorgen we ook producttrainingen, zodat u uw klanten alles kunt vertellen over kunstgras in het algemeen en Royal Grass in het bijzonder.

Laat u de plaatsing van het kunstgras liever over aan een professionele installateur? Dan kunnen wij de volledige aanleg (inclusief grondwerken) voor u verzorgen, zodat u zich kunt richten op de andere benodigde werkzaamheden in de tuin. We houden zorgvuldig rekening met uw manier van werken en kunnen de opdracht bijvoorbeeld uitvoeren in uw bedrijfskleding.

Bij Ecograss leveren we niet alleen het kunstgras. We kunnen u ook voorzien van alle benodigde onderdelen en accessoires voor de installatie. We beschikken onder andere over benodigdheden als lijm, lijmband, pinnen, geotextiel en instrooizand. U bent dus geen kostbare tijd kwijt aan het contacteren van externe leveranciers voor deze producten.

KOM GERUST LANGS

Wilt u graag eens zien hoe ons kunstgras er in het echt uitziet? Kom eens langs in een van onze kijktuin in As. Hier kunt u de verschillende modellen op uw gemak bestuderen en er direct even overheen lopen zodat u weet hoe het kunstgras aanvoelt. Onze experts geven u graag een rondleiding zodat u zelf kunt ervaren hoe realistisch het kunstgras oogt. U kunt ook afspreken op ons kantoor in Pelt. We staan u graag te woord.