Architect Hoesselt kunstgras tuin

Architect kiest Royal Grass

Een schuine helling, een stalen omheining en kunstgras dat doorloopt van buiten naar binnen: geen enkele uitdaging bleek bij het aanleggen van kunstgras te veel voor de specialisten van Ecograss uit As. Ecograss is een van de officiële dealers van Royal Grass in België. Onlangs werden zij voor een reeks uitdagingen gesteld bij de aanleg van Royal Grass kunstgras in en rond een prachtig ontworpen villa in het Belgische Hoeselt.

Soort kunstgras

Het bijzondere huis bevat een tuin op de eerste verdieping, boven de garage die via een schuine helling met een trap in verbinding staat met een terras op de tweede verdieping. Zowel in de tuin, als langs de trap en op het terras diende kunstgras geïnstalleerd te worden. Vanaf het terras moest het kunstgras vervolgens doorlopen tot in de badkamer. Voor de opdracht koos de architect die het huis ontwierp voor Royal Grass XL. Dit is een kunstgras met de langste sprieten uit de collectie van Royal Grass. Door de extra lange vezels heeft Royal Grass XL een volle en luxueuze uitstraling.

Obstakels

Voor de installatie moesten de specialisten van Ecograss een aantal obstakels overwinnen. Allereerst werd het kunstgras met een kraan over de grote stalen omheining rond het huis getild. Vervolgens was het de uitdaging om het gras zo strak mogelijk op de steile helling te installeren en zo een mooie verbinding tussen het gazon op de begane grond en het kunstgras op het hoger gelegen terras te realiseren. Verder moest het kunstgras feilloos doorlopen tot in de badkamer.

Resultaat

Het resultaat is prachtig. De trap is naadloos verwerkt in het kunstgras en de badkamer, het terras en de tuin vormen een prachtig geheel. Door het grote schuifraam heeft de badkamer een frisse, ruimtelijke uitstraling.

Bekijk hier de realisatie van het project:

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?