Royal Grass Deluxe in Maaseik

Royal Grass Deluxe in Maaseik

Hoe mooi een kunstgras gazon kan zijn, wordt direct duidelijk wanneer men een onlangs aangelegde tuin in Ophoven in Belgisch Limburg bekijkt. Het kunstgras past feilloos bij het elegante ontwerp van de tuin en is naadloos verwerkt in de omliggende betegeling.

Voorbereidingen

Dat bij de aanleg van kunstgras niet alle werkzaamheden uit handen gegeven hoeven worden, blijkt wel uit het feit dat de klant zelf de voorbereidingen voor zijn rekening heeft genomen. Zo werden het grondwerk en de stabilisatie door de klant zelf gedaan.

Royal Grass Deluxe

Het installeren van het kunstgras werd vervolgens uitgevoerd door een bij Royal Grass aangesloten specialist. Na alle modellen uit de collectie uitgebreid te hebben bestudeerd, koos de klant voor Royal Grass Deluxe. Dit is het pronkstuk uit de collectie. Royal Grass Deluxe combineert een prachtige kleur en levendigheid met ongekende stevigheid en betrouwbaarheid. Het stijlvolle uiterlijk van dit type kunstgras sluit perfect aan bij de rest van de tuin en de aangrenzende woning.

Resultaat

De klant is dan ook zeer tevreden met het eindresultaat. Het kunstgras is prachtig verwerkt in de tuin en de stijl van het gras past voortreffelijk bij de rest van de stijlvolle achtertuin.