Kunstgras bedrijf Lommel

Kunstgras geeft bedrijf Lommel groene uitstraling

Weg met grauwe, ongezellige bedrijventerreinen en kantoorpanden. Met kunstgras geeft u ieder bedrijf een frisse en duurzame uitstraling. Werk in een groene omgeving en ontvang uw klanten in een gebouw dat er vriendelijk en uitnodigend uitziet. Onlangs plaatste Ecograss een gazon van kunstgras bij dit bedrijfspand in Lommel. Van een sober ogend gebouw is het kantoorpand getransformeerd in een frisse en levendige omgeving, waar zowel gasten als werknemers met plezier naar binnen stappen.

Soort kunstgras

Wanneer u kunstgras plaatst bij een bedrijfsgebouw, dan wilt u dat het uiterlijk past bij het imago van uw bedrijf. Als officiële partner van Royal Grass heeft Ecograss een uitgebreide collectie aan verschillende soorten kunstgrassen, ieder met zijn eigen kenmerken. In dit geval is er gekozen voor Royal Grass Silk 25. Met 25mm zijn de vezels iets korter dan gebruikelijk, wat de grasmat een nette, pas gemaaide uitstraling geeft. Royal Grass Silk 25 is het ideale model als u op zoek bent naar een strakke grasmat.

De installatie van het kunstgras

Het plaatsen van kunstgras bij het bedrijfsgebouw was onderdeel van een groter project van tuinaannemer Gert Kwanten. Ecograss levert kunstgras aan zowel particulieren als aan tuinaannemers en kan ook de installatie verzorgen. De installatie van het kunstgras in Lommel vond plaats bij stormachtig weer. Dit was voor de specialisten van Ecograss geen enkel probleem. Om het project geen vertraging op te laten lopen heeft Ecograss het kunstgras ook onder deze moeilijke omstandigheden weten te leggen.

Resultaat

Het eindresultaat is schitterend. De grasmat ligt er prachtig bij en past goed bij de witte bloembakken die zijn geplaatst. Door de hoge kwaliteit van het kunstgras en de professionele installatie gaat het kunstgras jarenlang mee, zonder dat de eigenaar omkijken heeft naar het onderhoud.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?