Sfeerbeeld van een tuin aangelegd met kunstgras Limburg

Kunstgras Limburg: kies als tuinaannemer voor een lokale speler!

Kunstgras Limburg – Wanneer je als tuinaannemer een tuin aanlegt met kunstgras, kies je best voor een lokale kunstgrasspecialist. Waarom? Omdat je zo zeker bent van de beste service en kwaliteit. Meer lees je daarover in onze blog!

Kunstgras in Limburg kiezen: wat zijn de voordelen?

Wanneer je kiest voor een lokale kunstgrasspecialist ben je zeker van kwaliteit. En dan spreken we niet alleen over het kunstgras, maar ook aan de service die eraan is verbonden.

Steeds een showtuin in de buurt: voor je klant en jezelf

Als kunstgrasspecialist vinden we het belangrijk dat zowel jij als tuinaannemer maar ook je klanten de mogelijkheid krijgen om onze kunstgrassen in het echt te aanschouwen. Hiervoor is iedere tuinaannemer én klant welkom in een van onze drie showtuinen verspreid over Limburg en Vlaams-Brabant. Alle kunstgrassoorten die we aanbieden, zijn nauwkeurig aangelegd in een zo waarheidsgetrouw mogelijke setting. Zo is het visueel duidelijk welk resultaat je kan creëren per kunstgrassoort. Onze kunstgrasspecialisten zorgen voor een rondleiding en geven extra info over ieder type kunstgras.

TIP: Al onze kunstgrassen hebben we ook verzameld in handige stalenbox. Zo neem je de stalen gemakkelijk mee tijdens je klantenbezoek en kan je je klant al een eerste impressie geven van de kunstgrassen! Vraag er dus zeker naar via telefoon of email.

Kunstgras Limburg met advies op maat

Twijfel je tussen de soorten kunstgrassen? Onze kunstgraskenners helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing. En ook voor alle praktische vragen over het aanleggen van kunstgras, staan we je graag te woord. Stuur ons een berichtje, je mag een antwoord van ons verwachten binnen de vier uur! Ook bij technische problemen zijn we steeds bereikbaar voor onze tuinaannemers. Heb je bepaalde materialen snel nodig? Of ben je iets vergeten te bestellen? Ecograss is altijd dichtbij! In tegenstelling tot andere leveranciers in Nederland of Luxemburg, ben je bij jouw kunstgras Limburg dealer vaak de dag zelf nog geholpen. Zo breng je ieder project tot een goed eind!

1 afhaalpunt

Wanneer je kunstgras bestelt, haal je het ook gemakkelijk op in ons afhaalpunt. Onze medewerkers snijden het kunstgras op maat waarna het netjes wordt ingepakt. De rollen zijn steeds 4 meter lang, zorg er dus ook voor dat je aanhang- of bestelwagen lang genoeg is. Bij aankomst laden we alle kunstgrasrollen voor jou in, samen met de installatiematerialen (zand, schroeven en nadenband) en het legplan.

Kunstgras aanleggen
Dit terwijl jij geniet van een lekkere kop koffie. Wist je dat we de kunstgrassen ook leveren tot op de werf? We maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk. Van een goede service gesproken! Argumenten genoeg om voor een lokale kunstgrasspecialist te kiezen, toch?

Kunstgras Limburg: ontdek onze kunstgrassen

Heb je vragen over (het aanleggen van) onze kunstgrassen? Stuur ons een berichtje, als kunstgras Limburg specialisten zorgen graag voor een antwoord op maat van jouw vragen. Kom je graag een keertje langs in onze showtuin? Maak hier een afspraak, we geven jou of je klanten graag een rondleiding.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?