Natuurgetrouw kunstgras in Genk

Natuurgetrouw kunstgras in Genk

Een ruime tuin, een mooi zwembad en kunstgras dat er vanuit alle richtingen prachtig uitziet. Dit project van Ecograss in Genk laat zien dat kunstgras misschien wel het meest geschikte materiaal is voor een tuin met zwembad. Door de hoge kwaliteit en natuurgetrouwheid van het Royal Grass kunstgras hoeft u nooit meer bang te zijn dat het kunstgras er ‘nep’ uitziet.

Kunstgras vanuit iedere richting mooi

Natuurlijk kunstgras Sense Een veelgehoorde klacht bij het plaatsen van kunstgras is dat het er vanuit de ene richting mooier uitziet dan vanaf een andere plek. Voor deze klant van Ecograss was het belangrijk dat de grasmat er vanuit verschillende richtingen even mooi uit zou zien. Het probleem bij veel kunstgrassen is echter dat de vezels allemaal dezelfde richting op staan. Omdat kunstgras er het mooist uitziet als men “in de vezel” kijkt, ziet het er vanuit andere posities iets minder fraai uit, vooral omdat de rugzijde meer glanst. Met de jongste generatie kunstgrassen van Royal Grass heeft men dit probleem niet. Hoe komt dat?

Royal Grass Sense, het type kunstgras dat is gebruikt voor deze tuin, maakt gebruik van de ReaDY®-technologie. Met deze techniek heeft iedere vezel een natuurlijke eigen groeirichting. Dit geeft de grasmat niet alleen een natuurlijker aanblik, het zorgt er ook voor dat het kunstgras er vanuit iedere plek in de tuin mooi uitziet.

Kunstgras in tuin met zwembad

Het kunstgras dat Ecograss heeft geplaatst in de tuin in Genk is tevens ideaal in combinatie met het zwembad. Doordat kunstgras goed water doorlaat, blijven er geen plassen staan en kunstgras wordt ook nooit modderig. Dus zal het zwembad minder snel vies worden. In tegenstelling tot met natuurgras loopt u dus nooit het risico dat u de grasmat stukloopt. Met kunstgras heeft u wel de natuurlijke uiterlijke kenmerken van echt gras, maar niet de nadelen.

Kunstgras heeft daarnaast als voordeel dat het zeer onderhoudsvriendelijk is en het hele jaar mooi groen blijft. Wilt u net als deze klant genieten van een prachtige tuin met kunstgras? Neem dan gerust contact op met Ecograss.