Kunstgras als visitekaartje

Kunstgras als visitekaartje

De inkom is het visitekaartje voor ieder bedrijf. Door aandacht te besteden aan de uitstraling van de entree heeft u invloed op de (eerste) indruk die klanten hebben van uw onderneming. Mede daarom heeft LMG, een dealer van elektrische voertuigen uit Lommel, gekozen voor kunstgras bij de inkom van haar showroom. Ecograss heeft groen, onderhoudsvriendelijk kunstgras aangelegd, waardoor klanten direct een positief gevoel krijgen als ze arriveren.

Royal Grass Sense

Voor dit project heeft Ecograss in nauw overleg met de klant gekozen voor Royal Grass Sense. Eén van de belangrijkste kenmerken van dit kunstgras is het natuurgetrouwe karakter. Royal Grass Sense maakt namelijk gebruik van de ReaDY®-technologie, waardoor alle vezels een natuurlijke ‘groeirichting’ hebben. Dit betekent dat de vezels niet allemaal dezelfde kant op staan, maar stuk voor stuk een eigen positie hebben. Dit geeft het kunstgras een extra natuurgetrouwe aanblik.

Zoals alle kunstgrassen van Royal Grass is ook Royal Grass Sense veilig en milieuvriendelijk. Voor het produceren van de kunstgrassen wordt nooit gebruikgemaakt van zware metalen en de grasmat is volledig recyclebaar. Door de hoge kwaliteit van het kunstgras heeft de grasmat bovendien een jarenlange levensduur.

Groene uitstraling

Als dealer van milieuvriendelijke elektrische golfkarren had LMG behoefte aan een frisse, groene uitstraling voor het bedrijfsgebouw. Kunstgras paste perfect bij dat beoogde doel. Het kunstgras geeft het pand een frisse, natuurlijke aanblik, sluit perfect aan bij het milieuvriendelijke karakter en het in heuvels rond het gebouw golvende gras spreekt golfliefhebbers natuurlijk erg aan.

Onderhoudsvriendelijk kunstgras

Een belangrijke overweging om te kiezen voor kunstgras was voor LMG het onderhoudsvriendelijke karakter. Met kunstgras hoeft het bedrijf zich nooit zorgen te maken om de staat van de grasvelden. De gazons liggen er het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden, prachtig bij, zonder dat het gemaaid of gesproeid hoeft te worden. Dit maakt kunstgras een ideale oplossing voor bedrijven die wel het uiterlijk van echt gras willen, maar geen tijd hebben voor het onderhoud van natuurgras. Kunstgras vergt slechts het absolute minimum aan onderhoud, waardoor het een voordelig alternatief is voor echt gras.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?