KUNSTGRAS KOPEN

Er zijn veel verschillende zaken waar u rekening mee moet houden bij het kopen van kunstgras. Zo is het onder andere belangrijk om goed rekening te houden met het beoogde gebruik van het kunstgras. Is het bijvoorbeeld bedoeld voor in de tuin, op het dakterras of voor een speelplaats? Daarnaast is het van belang om goed te kijken naar de stijl van uw tuin en het soort planten dat erin groeit. Daarom is het essentieel om u goed te laten voorlichten als u kunstgras wilt kopen. Welk kunstgras past het best bij het gebruik dat u voor ogen heeft? En welk model sluit aan op de beplanting in uw tuin? Bij Ecograss hebben we jarenlange ervaring met het plaatsen van kunstgras voor verschillende doeleinden en we helpen u graag met vinden van het soort kunstgras dat het best past bij uw wensen en verwachtingen.

WELKE TOEPASSING

U wilt kunstgras kopen? Welk kunstgras het meest geschikt is, hangt nauw samen met het beoogde gebruik van de grasmat. Is het kunstgras voornamelijk bedoeld als siergazon of is het de bedoeling dat het intensief gebruikt wordt? Wordt het in de tuin geplaatst, op het balkon of dakterras of is het bestemd voor een sport- en speltoepassing?

Al onze kunstgrassen hebben een zeer natuurlijk uiterlijk en zijn van de allerhoogste kwaliteit, maar verschillen onderling wat betreft uitstraling, de lengte van de sprieten, de grasbezetting en de manier waarop de vezels in de backing staan. Hierdoor zijn sommige modellen beter geschikt voor intensief gebruik, bijvoorbeeld voor spelende kinderen of met huisdieren, dan andere. Kies daarom een kunstgras dat aansluit op de beoogde toepassing van het gazon of grasveld. Onze specialisten kunnen u daarbij helpen.

Wanneer u besluit tot kunstgras kopen zorg dan dat je dat doet bij een partij waarbij de volgende zaken in orde zijn:

Omdat het kiezen van het juiste soort kunstgras cruciaal is voor zowel het uiterlijk van uw tuin als het gebruik van het gazon is het belangrijk dat u goed wordt voorgelicht. Ecograss helpt klanten al sinds 2006 met het creëren van een fijne leef- en speelomgeving met kunstgras. Door die ervaring weten we precies welke vragen we moeten stellen en waar we op moeten letten om u te helpen met het vinden van het kunstgras dat tot in de kleinste details aansluit op uw wensen en voorkeuren.

Hebben we samen het ideale model gevonden, dan kunnen we de volledige installatie, inclusief grondwerken en afwerking met borders, bomen, planten, tuinverlichting, speeltoestellen en andere onderdelen voor u verzorgen. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als alles helemaal naar wens is. Ecograss geeft dan ook een 100% tevredenheidsgarantie.

Het kopen van kunstgras is een investering voor de lange termijn. U wilt daarom natuurlijk wel zeker weten dat u ook jarenlang kunt genieten van uw gazon. Royal Grass® heeft door de hoge kwaliteit een zeer lange levensduur en als het kunstgras op de juiste manier wordt geplaatst, heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw aankoop. Is er onverhoopt toch iets mis met uw gazon? Royal Grass® geeft een garantie van 15 jaar als het kunstgras is geïnstalleerd door een erkende dealer.

Wilt u kunstgras kopen in Limburg? Dan adviseren wij u om onze kijktuin te bezoeken. Hier hebben wij ons assortiment kunstgrassen aangelegd in overzichtelijke gazons. Op deze manier kunt u de kleur en de andere uiterlijke kenmerken van de verschillende kunstgrassen goed met elkaar vergelijken. Onze experts kunnen u direct vertellen welke modellen geschikt zijn voor wat voor toepassingen en u helpen met het vinden van het kunstgras dat perfect past bij uw tuin en uw voorkeuren. Wij geven u graag stalen van de verschillende modellen mee zodat u het gras ook in uw eigen tuin kunt bekijken.

POPULAIRE KUNSTGRASSEN

Kies uit een breed assortiment aan natuurgetrouwe Royal Grass® kunstgrassen. Ieder model beschikt over iets andere eigenschappen, waardoor sommige kunstgrassen bij uitstek geschikt zijn als siergras terwijl andere modellen bedoeld zijn voor intensieve betreding. Onze adviseurs helpen je graag met het selecteren van een kunstgras dat het best past bij de beoogde toepassing van de grasmat en je persoonlijke smaak en wensen.

Kunstgras kopen
ROYAL GRASS SENSE

Extra lange vezels (52mm) die door het gebruik van de ReaDY®-technologie alle kanten opstaan. Door de hoge kwaliteit sterk genoeg om huisdieren op los te laten.

ROYAL GRASS LUSH

Een rijke grasmat met extra veel vezels (42mm). Door ReaDY® staan de vezels allemaal een andere kant op, waardoor het gras zeer fraai kroest. Uitermate geschikt voor de mooiste daktuinen.

ROYAL GRASS WAVE

Een prachtige natuurgetrouwe grasmat met een lengte van 36mm. Door de ReaDY®-technologie oogt de grasmat nooit te statisch en de fraaie kleur maakt dit kunstgras extra geliefd.

WANNEER KUNSTGRAS KOPEN?

Wat is de beste tijd voor kunstgras kopen, vragen veel klanten van Ecograss zich af. Kunstgras kopen kan het hele jaar door en ook het plaatsen van kunstgras is het hele jaar door mogelijk, mits het niet vriest of te nat is. Wij adviseren onder de 10°C niet te plaatsen, omdat het tapijt dan te stug is van de kou.