Stadstuin in hasselt voorzien van kunstgras

Stadstuin in hasselt voorzien van kunstgras

Met de aanleg van Royal Grass kunstgras is een nieuwe stadstuin in Hasselt voltooid. Onlangs werd de openbare tuin, even buiten het centrum van de stad verrijkt met een mooi kunstgras gazon.

Onderhoudsvriendelijke tuin

De stadstuin is aangelegd door tuinaannemer Bart Peters. Hij koos ervoor om kunstgras van Royal Grass te laten installeren in de tuin door Ecograss. De belangrijkste reden hiervoor is het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter van de producten van Royal Grass. Door de aanleg van Royal Grass kunstgras is de tuin onderhoudsvriendelijk, wat de stad een hoop werk en kosten bespaart. Bovendien blijft het kunstgras gedurende alle seizoenen mooi en groen en is de grasmat het hele jaar door te betreden is.

Royal Grass Seda

Voor de stadstuin werd gekozen voor Royal Grass Seda. Dit kunstgras kenmerkt zich door grasvezels die iets verder uit elkaar staan. Hierdoor krijgt het gras een natuurlijke, ongerepte aanblik, die perfect past bij het karakter van de tuin. Bovendien heeft Royal Grass Seda een zeer natuurgetrouwe kleur die de grasmat een prachtige nazomerse uitstraling geeft.

Na de installatie van het kunstgras is de grasmat ingestrooid met speciaal daarvoor bestemd gedroogd silicazand. Dit zorgt ervoor dat de grasmat zo stabiel mogelijk ligt en nóg natuurlijker oogt.

Start chat
1
Hulp nodig?
Ecograss support
Hallo,

Kunnen wij u misschien van dienst zijn?