Kunstgras in tuin met helling Lanaken

Kunstgras in tuin met helling Lanaken

Kunstgras kan zonder problemen geplaatst worden in schuin aflopende tuinen of op een helling. Tijdens dit project in Rekem (gemeente Lanaken) installeerde Ecograss kunstgras in een tuin met een helling. Het resultaat is erg fraai. Het kunstgras oogt ontzettend natuurgetrouw en ligt er – zelfs op de schuinste stukken – zeer strak bij.

Keuze voor kwaliteit

De plaatsing van het kunstgras maakte deel uit van een ontwerp van tuinaannemer Bart Peters. Deze hovenier doet regelmatig een beroep op de kennis en expertise van Ecograss. Als tuinaannemer wil Bart Peeters de hoogste kwaliteit kunstgras en dat kan Ecograss als erkende leverancier van Royal Grass leveren. De producten van Royal Grass zijn door constante innovaties ontzettend natuurgetrouw, zijn gegarandeerd veilig en hebben bovendien een jarenlange levensduur. Daar kan iedere tuinaannemer dus zonder zorgen mee aankomen bij zijn klanten.

Kunstgras schuin leggen

Niet elke tuin is volledig egaal. Wanneer kunstgras geplaatst wordt op een helling is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Het is vooral belangrijk dat het kunstgras niet gaat schuiven. Een manier om ervoor te zorgen dat het kunstgras mooi blijft liggen, is om het te verlijmen of verankeren. Wanneer de helling niet te schuin is, kan het voldoende zijn om de grasmat in te strooien met speciaal hiervoor bedoeld instrooizand.

Kunstgras met een natuurgetrouwe tint

Voor de grasmat in deze tuin is gebruikgemaakt van Royal Grass Seda. Een van de redenen om te kiezen voor dit type kunstgras is de natuurgetrouwe kleur. Royal Grass Seda heeft een mooie nazomerse tint die de tuin een warme uitstraling geeft. Daarnaast staan de vezels iets wijder uit elkaar, wat het kunstgras een robuuste aanblik geeft. Al met al een prachtige grasmat die recht doet aan het mooie ontwerp van de tuin.