Voortuin Lummen

Voortuin Lummen

Onderhoudsvriendelijk en groen, dat zijn de kenmerken van de laatste voortuin waaraan Ecograss een bijdrage heeft geleverd. Het kunstgras, geplaatst in opdracht van de tuinaannemer die de voortuin heeft ontworpen, is gelegd in een speelse vrije vorm. De diepgroene tint geeft de tuin een rijke, weelderige uitstraling. Met het kunstgras zijn de eigenaren verzekerd van een gazon waar zij jarenlang, zorgeloos van kunnen genieten.

Onderhoudsvrije voortuin

Een van de redenen om te kiezen voor kunstgras in de voortuin is het onderhoudsvriendelijke karakter. De nieuwe grasmat hoeft nooit gemaaid te worden en heeft geen water nodig, maar ziet er desondanks het hele jaar door mooi uit. Als officiële dealer van Royal Grass kunstgras werkt Ecograss met de beste kwaliteit producten. Een van de dingen die direct in het oog springt, is het realistische uiterlijk van het kunstgras. Ziet u het verschil met echt gras?

Samenwerking met tuinaannemer

Het plaatsen van het kunstgras in de voortuin is onderdeel van een project van tuinaannemer Bart Peeters. Ecograss levert en installeert kunstgras namelijk aan zowel particulieren als tuinprofessionals. Wanneer u als tuinaannemer dus graag kunstgras wilt gebruiken, maar zelf geen ervaring heeft met het installeren hiervan, dan kunt u gebruikmaken van de kennis en ervaring van Ecograss. Zodoende weet u zeker dat u uw klanten, net als tuinaannemer Bart Peeters, voorziet van prachtig kunstgras met een jarenlange levensduur.

Een voortuin die gezien mag worden

Om de voortuin te voorzien van een stoer uiterlijk is gekozen voor Royal Grass Seda, een kunstgras met karakter. Het eigenzinnige uiterlijk wordt benadrukt door de vezels die iets verder uit elkaar staan dan gebruikelijk. De donkergroene variant die is gebruikt voor deze tuin, geeft het gras een warme uitstraling. Zowel de aannemer als de eigenaren van de tuin zijn dan ook zeer content met het uiteindelijke resultaat.

 

Onderhoudsvriendelijke tuin