Natuurlijk kunstgras voor klanten tuinaannemer

Natuurlijk kunstgras voor klanten tuinaannemer

Wilt u als tuinaannemer graag werken met kunstgras maar heeft u zelf geen ervaring met het plaatsen ervan? Ecograss kan u voorzien van het mooiste kunstgras en de grasmat direct voor u plaatsen. Dit project in een tuin in Beringen is een goed voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen Ecograss en een tuinaannemer. Zoals u ziet hoeft u er beslist niet bang voor te zijn dat het gebruik van kunstgras ten koste gaat van de natuurlijke uitstraling van uw tuinontwerp. Dit prachtige gazon is nauwelijks van echt te onderscheiden!

Samenwerking met tuinaannemers

Bij Ecograss verzorgen we totaalprojecten voor onze klanten, maar we plaatsen ook graag kunstgras voor tuinaannemers in de regio. Nadat de klanten in de kijktuin van Ecograss een keuze hadden gemaakt hebben wij in deze tuin in Beringen een prachtig kunstgras gazon geplaatst als onderdeel van een project van aannemer J&N grondwerken, die de tuin ontwierp en de andere onderdelen van de tuinaanleg verzorgde.

Plaatsingsservice

Wanneer we kunstgras leveren aan zakelijke partners, dan kan dat inclusief of exclusief plaatsing. Het is ook mogelijk dat de tuinaannemer zelf de grondwerken verzorgt en wij de grasmat plaatsen. In dit geval droegen wij zorg voor de volledige installatie, inclusief grondwerken en plaatsing. Zodoende kon de tuinaannemer zich helemaal focussen op de andere onderdelen van de tuin.

Natuurlijk kunstgras

Bij Ecograss beschikken we over de volledige collectie kunstgrassen van Royal Grass®. Al deze kunstgrassen hebben een zeer natuurlijk uiterlijk, maar verschillen onderling qua lengte, grasbezetting en kleur. Na een bezoek aan onze kijktuin kozen deze klanten voor Royal Grass Sense®, een van onze meest geliefde modellen. De Sense® onderscheidt zich onder andere door extra lange vezels en de ReaDY®-technologie, waardoor iedere grasvezel als het ware een eigen groeirichting heeft. Door deze specifieke kenmerken oogt de grasmat wat ongerepter. In een tuin met een groot oppervlak als deze, zorgt dat voor een prachtige natuurlijke uitstraling. Het verschil met echt gras is zelfs van dichtbij nauwelijks te zien.

Ideaal voor de kinderen

Een belangrijke reden om kunstgras te gebruiken voor dit project, was de speelvriendelijkheid. Het gezin waarvoor de tuinaannemer deze tuin ontwierp heeft namelijk jonge kinderen, die graag in de tuin spelen. Echt gras is helaas niet geschikt om dagelijks op te spelen. Het is erg kwetsbaar en gaat snel stuk als er dag in dag uit kinderen op ravotten. Bovendien wordt echt gras al snel drassig en modderig als het regent. Kunstgras was daarom een uitstekend oplossing in deze tuin; het oogt net zo natuurlijk als echt gras, maar is bestand tegen intensief gebruik, droogt snel op en blijft daardoor altijd schoon.

Onderhoudsvriendelijk

Een ander groot voordeel van kunstgras in de tuin is het weinige onderhoud dat het nodig heeft. Een kunstgras gazon vergt bijna geen aandacht in een tuin als deze; het hoeft niet gemaaid, gesproeid, geverticuteerd of bemest te worden en ligt er altijd prachtig bij. Zodoende houdt het gezin tijd over om lekker van het fijne lenteweer te genieten.