Kunstgras tuin

Kunstgras dak

Tuinaannemers

Kunstgras voor sport en spel

WAAROM KUNSTGRAS ?

In de haast van ons drukke dagelijks leven, moeten we optimaal genieten van onze spaarzame vrije tijd. En welke plek is daar nu beter geschikt voor dan onze tuin? Helaas wil echt gras in lang niet alle tuinen mooi groen blijven. Veel bodems zijn eigenlijk ongeschikt om gras op te laten groeien en bovendien werkt het weer ook niet altijd mee; bij veel regen wordt het gazon drassig en modderig, in droge perioden transformeert het in een stoffige bedoening. Mosvorming, onkruid, molshopen en engerlingen, zorgen daarbovenop voor nog meer frustraties.

Met een kunstgras tuin bent u in een klap van al deze problemen verlost. Creëer een heerlijk stukje groen waar u, te midden van de om ons heen oprukkende urban jungle, even helemaal tot rust kunt komen. Bij Ecograss leggen we grastapijt wat net zo natuurgetrouw oogt als echt gras, maar onder alle weersomstandigheden mooi groen blijft. Bestrijdingsmiddelen en mest, grasmaaien, sproeien en kalk strooien, het is allemaal verleden tijd.

TOTAALOPLOSSING

Wij realiseren uw droomtuin. Het maakt niet uit of u een grote of een kleine tuin heeft. Een bestaande tuin of een nieuwbouwtuin wij voeren het volledige project van begin tot eind in eigen beheer voor u uit. We kunnen onder andere de oude grasmat afgraven, de grondwerken uitvoeren en het kunstgras installeren.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom geven we u een 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat u pas betaalt als het project naar wens is voltooid.

[agt_kvbox]

FIJN VOOR HONDEN

Welke hond vindt het nu niet leuk om lekker te ravotten in de tuin? Huisdieren die lekker in de tuin kunnen spelen zijn niet alleen gelukkiger, ze zijn ook gezonder. Met echt gras in de tuin is de kans helaas groot dat de hond het gazon kapot graaft. Met grastapijt is dat niet mogelijk. Zodoende creëren wij een tuin die bij uitstek geschikt is als u huisdieren heeft.

SERVICE EN KWALITEIT

Bij Ecograss streven we dag in dag uit naar het leveren van de beste service en de beste kwaliteit. Dat zeggen we niet alleen, dat bewijzen we al jarenlang met onze even fraaie als duurzame realisaties. We maken gebruik van het beste kunstgras op de markt, namelijk Royal Grass. Dit gras wordt specifiek ontwikkeld voor in een leef- en speel-omgeving. De superieure kwaliteit gaat gepaard met een ongekend natuurgetrouw uiterlijk. Doordat het 100% veilig is voor kinderen en huisdieren is het niet alleen ideaal voor in de tuin, maar ook voor op het schoolplein of bij een kinderdagverblijf. Royal Grass wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en is volledig recyclebaar.

Klanten van Royal Grass in België ontvangen via een officieel garantiecertificaat 15 jaar garantie.

USP Royal Grass kunstgras

NIEUWE COLLECTIE

Ziet u het verschil met echt gras? Grastapijt oogde nooit eerder zo realistisch! Dat komt onder andere door het gebruik van de innovatieve ReaDY®-technologie. Hierdoor heeft iedere grasspriet een natuurlijke ‘groeirichting’. Onderstaande modellen maken gebruik van ReaDY®.

ROYAL GRASS BLISS
Royal-Grass-Bliss

Vol en zomers! Door groene sprieten afgewisseld met een zongebruinde vezel krijgt dit gras een zeer warme uitstraling. Tel daar de natuurlijke groeirichting, de rijke grasbezetting en de weelderig lange vezels bij op en je hebt een prachtig volle, zomerse grasmat.

ROYAL GRASS BLOSSOM
Royal Grass Blossom

Deze volle grasmat met volgroene kleuren geeft iedere tuin een prachtig weelderig karakter. Het gras ziet er door de fijne lengte niet alleen zeer fraai uit, de natuurlijk kroezende vezels voelen ook heerlijk aan je voeten en zijn een plezier om op te lopen.

ROYAL GRASS AURA
Royal-Grass-Aura

Grastapijt met de uitstraling van vers gemaaid gras. De combinatie van wat kortere vezels, een natuurlijke groeirichting en een frisgroene tint ademt Royal Grass® Aura één en al lente. Dit grastapijt is onder andere erg geschikt om de kinderen lekker op te laten spelen.

Wilt u met eigen ogen zien hoe natuurgetrouw ons gras oogt? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin in As. We hebben alle soorten grastapijt voor u aangelegd in overzichtelijke gazons, zodat u deze op uw gemak met elkaar kunt vergelijken. Sta versteld van het natuurlijke uiterlijk en laat u informeren door onze experts.

Vraag nu snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan

PROJECTEN

We realiseren voortdurend inspirerende projecten. Lees hieronder waarom deze klanten besloten om over te stappen op grastapijt en hoe wij het project hebben uitgevoerd.